administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

 

Press centar

 
 • Uskrsna čestitka načelnika Vukadina
  18.4.2019

  Duvanjke i Duvnjaci, dragi vjernici,
  Uskrs je blagdan koji simbolizira pobjedu života nad smrću, dobra nad zlom te nosi poruku nade i smisla.
  Neka radost Kristova uskrsnuća u naše domove unese zajedništvo i blagostanje i ohrabri nas za sve ono što nam život nosi.
  Sretan i blagoslovljen Uskrs!

  OPĆINSKI NAČELNIK
  Ivan Vukadin

 • Uskrsna čestitka predsjednika Općinskog vijeća
  18.4.2019

  Pred nama je Uskrs, najveći kršćanski blagdan, koji nas uči da se spremnije suočimo sa svakodnevnicom. Uskrs je vrijeme kada slavimo zajedništvo, ljubav i razumijevanje među ljudima. Neka nam on bude poticaj da činimo dobro drugima, pridržavajući se temeljnih kršćanskih vrijednosti, dajući tako svoj doprinos izgradnji pravednijeg društva, mira i razumijevanja među ljudima.

 • JAVNI NATJEČAJ za prijem vježbenika u Općini Tomislavgrad
  18.4.2019

  Na temelju članka 50., a u svezi sa člankom 105. Zakona o državnim službenicima i namještenicima u tijelima državne službe u Hercegbosanskoj županiji ("Narodne novine Hercegbosanske županije", br.1/14 I 5/16) te članka 3. Uredbe o jedinstvenim kriterijima i postupku izbora i prijema vježbenika i volontera sa visokom stručnom spremom u tijelima državne službe u Hercegbosanskoj županiji („Narodne novine Hercegbosanske županije“ br.8/14), Agencija za državnu službu Federacije Bosne i Hercegovine, na zahtjev Općine Tomislavgrad, objavljuje
  JAVNI NATJEČAJ za prijem vježbenika u Općini Tomislavgrad

 • Zahvala donatorima za socijalno ugrožene obitelji povodom nastupajućih blagdana
  17.4.2019

  Centar za socijalnu skrb Tomislavgrad upućuje iskreno HVALA učenicima i djelatnicima Osnovne škole fra Mije Čuića iz Bukovice, na donacijama koje su uručili socijalno ugroženim obiteljima povodom uskrsnih blagdana. HVALA i djelatnicama Općine Tomislavgrad za uručene donacije. HVALA svima Vama koji ste na bilo koji način pomogli socijalno ugroženim obiteljima.
  Svim vjernicima želimo Sretan i blagoslovljen Uskrs!

  Djelatnici Centra za socijalnu skrb Tomislavgrad

 • Obavijest iz Ministarstva, rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije
  16.4.2019

  Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije obavještava građane Hercegbosanske županije da je ponedjeljak 22. travnja 2019. godine (Uskrsni ponedjeljak) blagdan i neradni dan u Hercegbosanskoj županiji sukladno Zakonu o blagdanima i neradnim danima HR HB („Narodni list HR HB, broj 45/95).

  Na navedeni dan poslodavci, ustanove, tijela uprave kao i druge pravne osobe ne rade.

 • Potpisani ugovori o stipendiranju studenta
  15.4.2019

  Danas je u općinskoj vijećnici upriličeno potpisivanje ugovora o stipendiranju redovitih studenata koji su ostvarili pravo na stipendiju Općine Tomislavgrad u akademskoj 2018./2019. godini, ukupno njih 26.

 • Članovi biciklističkog kluba iz Lukavca posjetili Tomislavgrad
  12.4.2019

  Biciklističko - turistički maraton, koji već dugi niz godina u preko 30 općina u BiH uspješno organizira biciklistički klub "Bike Tour" iz Lukavca, ove godine će se održati u Tomislavgradu. Tom prigodom predstavnici spomenutog biciklističkog kluba: Nedim Zejnilović, Amir Jusufović, Mensur Tahirović, Elvir Smajlović, Nijaz Salkić, posjetili su Općinu Tomislavgrad, gdje su ih primili Luka Krstanović, predsjednik Općinskog vijeća, Ante Vukadin, planinarsko društvo "Orlova stina" te Jozo Čamber i Vedran Jurišić iz tomislavgradskog biciklističkog kluba u osnuku.

 • NAJAVA: Igrano-dokumentarni film “Glavu dole ruke na leđa” u Tomislavgradu 15. travnja
  8.4.2019

  “Glavu dole ruke na leđa” je igrano-dokumentarni film koji prikazuje dramatične trenutke zarobljavanja i odvođenja vukovarskih branitelja i civila u srpske koncentracijske logore. Film obrađuje događanja u Vukovaru za vrijeme Domovinskog rata s naglaskom na sam pad grada, predaju, te odvođenje hrvatskih branitelja i civila u srpske koncentracijske logore, te mučenjima i torturama kojim su ti ljudi prolazili.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti