administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

 

Press centar

 
 • 1. Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2020. godinu
  21.2.2020

  U cilju promicanja veza i jačanja suradnje Republike Hrvatske s Hrvatima izvan Republike Hrvatske, očuvanja i jačanja nacionalnog identiteta, zaštite prava i interesa hrvatskih zajednica, očuvanja hrvatskog jezika, kulturnog stvaralaštva i baštine te poticanja hrvatskog kulturnog zajedništva, kao i pomoć ugroženim pojedincima - pripadnicima hrvatskog naroda izvan Republike Hrvatske, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavio je 1. Javni poziv za prijavu posebnih potreba i projekata od interesa za Hrvate izvan Republike Hrvatske u svrhu ostvarenja financijske potpore za 2020. godinu.

 • Upozorenje građanima
  20.2.2020

  Ovom prilikom upozoravamo građane da prilikom spaljivanja biljnog otpada na otvorenim prostorima, prvenstveno šumama i poljoprivrednim površinama, posebnu pozornost obrate pri rukovanju vatrom ili lakozapaljivim predmetima koji bi mogli izazvati požare.

 • Najava: Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2020
  18.2.2020

  U vremenu od 31. 3. do 4. 4. 2020. godine održati će se 23. međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2020, najveća i najznačajnija gospodarska manifestacija u BiH.
  Općina Tomislavgrad i ove godine osigurava izložbeni prostor za zainteresirane gospodarstvenike s prostora općine Tomislavgrad – standardno uređenje.

 • Najava: Dvadeset šesta sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad
  18.2.2020

  U utorak, 25.veljače 2020. godine u 10,00 sati, u općinskoj vijećnici, održat će se dvadeset šesta sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad.
  Na dnevnom redu naći će se petnaest točaka:

 • Javni poziv za dostavljanje prijava za sufinanciranje zapošljavanja žena i mladih u ruralnim područjima
  14.2.2020

  Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u sklopu Projekta razvoja ruralne konkurentnosti (RCDP) u Federaciji BiH objavilo je Javni poziv za dostavljanje prijava za sufinanciranje zapošljavanja žena i mladih u ruralnim područjima. Programom će se obuhvatit 113 osoba iz sljedećih kategorija nezaposlenih :

 • Poziv poslodavcima da se registriraju na web portal Zavoda za zapošljavanje
  13.2.2020

  Federalni zavod za zapošljavanje od 2020. godine uvodi novi sustav apliciranja na programe sufinanciranja zapošljavanja. U sklopu novog sustava, SVAKI POSLODAVAC MORA SE PRETHODNO REGISTRIRATI NA WEB PORTALU FEDERALNOG ZAVODA ZA ZAPOŠLJAVANJE (www.fzzz.ba).

 • Obavijest iz Službe za civilnu zaštitu
  10.2.2020

  Fizičke i pravne osobe, vlasnici materijalnih dobara na kojima su nastale štete od snijega (siječanj, 2019. godine) trebaju Službi za civilnu zaštitu, ured broj 2, dostaviti potvrdu o broju računa na koji će se izvršiti uplata novčane pomoći za saniranje nastalih šteta.

 • POTPISAN UGOVOR ZA PROJEKTIRANJE I IZGRADNJU UREĐAJA ZA PROČIŠĆAVANJE OTPADNIH VODA U TOMISLAVGRADU
  4.2.2020

  Danas je u Općini Tomislavgrad potpisan Ugovor za projektiranje i izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u Tomislavgradu.
  Ugovor su ispred Općine Tomislavgrad potpisali načelnik Ivan Vukadin i predsjednik tima za implementaciju, Nedžad Nuhić, a ispred GH Holding d.o.o. Ljubljana Ugovor su potpisali Roland Tušar, direktor područja za ekologiju i energetiku i Teo Vida, project manager.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti