administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

 

Press centar

 
 • Javni oglas za prodaju vozila putem javnog nadmetanja
  24.11.2021

  Oglašava se prodaja rabljenog motornog vozila: mini-bus, marke FORD, tip TRANSIT.

 • MINISTAR GORDAN GRLIĆ RADMAN UGOSTIO JE DUŽNOSNIKE IZ BIH I VELEPOSLANIKA DRŽAVE IZRAEL
  17.11.2021

  Ministar Gordan Grlić Radman ugostio je u Zagreb dužnosnike iz BiH i veleposlanika Države Izrael Ilana Mora koji su se vratili sa studijskog putovanja u Izraelu u organizaciji izraelske razvojne agencije MASHAV te Uprave za gospodarske poslove i razvojnu suradnju Ministarstva vanjskih i europskih poslova (MVEP).

 • OBILJEŽAVANJE 30. GODIŠNJICE HZ HB SUTRA U 12 SATI
  16.11.2021

  Hrvatska zajednica Herceg-Bosne kao politička, kulturna, ekonomska i teritorijalna organizacija hrvatskoga naroda u BiH utemeljena je 18. studenoga 1991. godine. Osnovana je kao odgovor nastupajućoj velikosrpskoj agresiji na BiH ali i kao odgovor na nesposobnost i nereagiranje tadašnjih središnjih vlasti u Sarajevu na očitu opasnost.

 • I U MOM GRADU VUKOVAR I ŠKABRNJA SVIJETLE!
  12.11.2021

  U povodu 30. obljetnice pada Vukovara i Škabrnje i stradanja branitelja i civila ovih mjesta, Općina Tomislavgrad, udruge proistekle iz Domovinskoga rata, Frama Tomislavgrad i Matica hrvatska Tomislavgrad, u srijedu, 17. studenoga 2021. godine, s početkom u 17:30 sati, na Trgu dr. Franje Tuđmana u Tomislavgradu pozivaju sve sugrađane na molitvu i paljenje svijeća za vukovarske i škabrnjske žrtve, ali i sve ostale hrvatske žrtve iz Domovinskoga rata.

 • NAČELNIK IVAN BUNTIĆ NA STUDIJSKOJ POSJETI IZRAELU
  8.11.2021

  U organizaciji Izraelske agencije za međunarodnu razvojnu suradnju (MASHAV) i u suradnji sa Ministarstvom za vanjske i europske poslove Republike Hrvatske, u Izaelu se od 6. do 15. studenoga održava studijska posjeta na temu: Razvoj poljoprivrednog sektora - Izraelski model.

 • NAČELNIK BUNTIĆ SUDJELOVAO NA IV. MEĐUNARODNOJ KONFERENCIJI "SIGURNOST POVIJESNIH GRADOVA - PARTNERSTVO ZA SIGURNIJU SVAKODNEVICU"
  5.11.2021

  U Solinu se 4. i 5. studenog 2021. održavala konferencija pod nazivom “Sigurnost povijesnih gradova – Partnerstvo za sigurniju svakodnevicu”.

 • OTVORENE PONUDE ZA SANACIJU ULICE KRALJA ZVONIMIRA
  4.11.2021

  Povjerenstvo za provođenje postupaka javne nabave općine Tomislavgrad otvorilo je danas ponude pristigle na natječaj za sanaciju Ulice kralja Zvonimira u Tomislavgradu, u dužini od 631 metar. Pristigle su ukupno tri ponude

 • OPĆINA TOMISLAVGRAD I URED ZA KOORDINACIJU PROJEKATA PRI FMPVŠ POTPISALI MEMORANDUM O RAZUMIJEVANJU
  31.10.2021

  Općina Tomislavgrad i Ured za koordinaciju projekata (PCU) pri Federalnom Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva potpisali su Memorandum o razumijevanju kojim se utvrđuje međusobna suradnja između potpisnika za aktivnosti usmjerene pružanju potpore razvoju klastera, odabranih lanaca vrijednosti i unapređenja konkurentnosti klastera, sufinanciranje rekonstrukcije i izgradnje podobnih mikroprojekata ruralne tržišne infrastrukture u projektnom području općine Tomislavgrad, u F BiH na područja Klastera 5.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti