administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

 

Press centar

 
 • ZBOG INFEKCIJE SLUŽBA ZA GEODETSKE, IMOVINSKO-PRAVNE POSLOVE I KATASTAR NEKRETNINA NE RADI DO DALJNJEG
  29.10.2020

  Zbog pojave infekcije COVID-19 kod djelatnika i odlaska u samoizolaciju Služba za geodetske, imovinsko-pravne poslove i katastar nekretnina općine Tomislavgrad do daljnjeg neće pružati svoje usluge građanima.

 • Uvedena obveza nošenja zaštitne maske na otvorenom u cijeloj FBiH
  27.10.2020

  Uslijed rapidnog povećanja broja oboljelih od koronavirusa u Federaciji Bosne i Hercegovine, Krizni stožer Federalnog ministarstva zdravstva na izvanrednoj sjednici usvojio je nekoliko novih naredbi koje će se primjenjivati u narednih 14 dana.

 • ODRŽAN DRUGI SUSRET PREDSTAVNIKA OPĆINE TOMISLAVGRAD I NEKADAŠNJIH ČLANOVA HVO TOMISLAVGRAD
  21.10.2020

  Nakon prvoga sastanka održanoga u listopadu 2018. godine u (istoj) dvorani za sastanke općine Tomislavgrad održan je danas drugi susret predstavnika sadašnje općine Tomislavgrad i nekadašnjih članova HVO Tomislavgrad (četvorica su se ispričala zbog spriječenosti). Kao i prvi susret, i ovaj su inicirali općinski načelnik Ivan Vukadin, nekadašnji predsjednik HVO Tomislavgrad Mijo Tokić i ravnatelj HKM Naša ognjišta fra Gabrijel Mioč.

 • Obavijest povodom Svih svetih i Dušnog dana
  21.10.2020

  Povodom Svih svetih i Dušnog dana, Služba za pitanja branitelja općine Tomislavgrad u suradnji sa Udrugama proisteklim iz domovinskog rata i Uprave za pitanja branitelja Hercegbosanske županije će u srijedu i četvrtak 28. i 29. 10.2020. godine obići grobove poginulih hrvatskih branitelja , položiti cvijeće i zapaliti svijeće.

 • OTVORENE PONUDE ZA ZAMJENU PROZORA NA JUŽNOJ FASADI OSNOVNE ŠKOLE IVANA MAŽURANIĆA U TOMISLAVGRADU
  16.10.2020

  Povjerenstvo za provođenje postupaka javne nabave općine Tomislavgrad otvorilo je danas ponude pristigle na natječaj za zamjenu postojećih prozora na južnoj fasadi Osnovne škole Ivana Mažuranića u Tomislavgradu.

 • Najava: Trideset prva sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad
  9.10.2020

  U četvrtak, 15. listopada 2020. godine održat će se trideset prva sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad.

 • U Tomislavgradu počelo postavljanje pločica s kućnim brojevima
  9.10.2020

  Preuzimanjem pločice s brojem 120 i nazivom ulice Mijata Tomića te postavljanjem iste na zgradu Općine Tomislavgrad načelnik Općine Tomislavgrad Ivan Vukadin označio je početak fizičkoga postavljanja pločica s kućnim brojeva u naseljenom mjestu Tomislavgrad.

 • Poziv za sudjelovanje u procesu zamjene zemljišne knjige
  8.10.2020

  Poštovane građanke i građani,
  pozivam sve zainteresirane osobe koje polažu pravo na priznavanje vlasništva ili nekog drugog prava na nekretninama upisanim u katastarskim općinama PODGAJ, STIPANJIĆI i LETKA po novoj izmjeri da to svoje pravo prijave Općinskom sudu u LIVNU, odjeljenje suda u Tomislavgradu, Ured za zemljišnoknjižne poslove do 5. prosinca 2020. godine, i to podneskom u dva primjerka, kao i da podnesu dokaze za to, u suprotnom njihovo pravo neće biti uzeto u obzir prilikom uspostave zemljišnoknjižnog uloška.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti