administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

 

Press centar

 
 • PET DJELATNIKA ODLAZI U ZASLUŽENU MIROVINU
  11.1.2019

  U dvorani općinske vijećnice u Tomislavgradu jučer je priređen oproštajni prijem za pet djelatnika koji odlaze u zasluženu mirovinu: Mila Kutleša, Karmela Marković, Ruža i Jozo Parlov i Slavko Brigić.

 • Obavijest o neradnim danima
  21.12.2018

  Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije obavještava građane Hercegbosanske županije da su utorak i srijeda 25. i 26. prosinca 2018. godine, blagdani i neradni dani u Hercegbosanskoj županiji u koje poslodavci, ustanove, tijela uprave i druge pravne osobe ne rade.

 • BOŽIĆNA ČESTITKA OPĆINSKOG NAČELNIKA
  21.12.2018

  Duvanjke i Duvnjaci,

  Božić je blagdan Kristova rođenja. Došavši među nas, po Očevoj volji, Krist je zauvijek povezao čovjeka i Boga.

  Želim vam da istinski doživite veličinu ovoga blagdana i osjetite milost koju nam je Isus donio te da pronađete duhovni mir i obiteljsko zadovoljstvo, okruženi rodbinom i prijateljima.

  Dragi vjernici, na dobro vam došao Božić, sveto porođenje Isusovo i sretno vam mlado lito!

 • Zahvala donatorima za socijalno ugrožene obitelji povodom nastupajućih blagdana
  21.12.2018

  Centar za socijalnu skrb Tomislavgrad upućuje iskreno HVALA pojedincima, obiteljima, učenicima i djelatnicima Gimnazije „Marka Marulića“ Tomislavgrad, djelatnicima Općine Tomislavgrad, na donacijama koje su uručili socijalno ugroženim obiteljima povodom nastupajućih blagdana. HVALA svima Vama koji ste na bilo koji način pomogli socijalno ugroženim obiteljima.

 • JAVNI NATJEČAJ za dodjelu stipendija studentima sa područja općine Tomislavgrad u akademskoj 2018./2019.
  21.12.2018

  Na temelju članka 62. Statuta općine Tomislavgrad ("Službeni glasnik općine Tomislavgrad", broj 2/99, 2/00 i 6/05 ) i članka 16. Odluke o studentskim stipendijama Općine Tomislavgrad ("Službeni glasnik općine Tomislavgrad", broj 12/11), Načelnik općine Tomislavgrad, r a s p i s u je
  JAVNI NATJEČAJ
  za dodjelu stipendija studentima sa područja općine Tomislavgrad
  u akademskoj 2018./2019.

 • OTVORENA CESTA MANDINO SELO - BORČANI
  19.12.2018

  Obavještavaju se svi sudionici u prometu da je, nakon uklanjanja snježnih nanosa, lokalna cesta Mandino Selo – Borčani (od benzinske crpke Božić do Vardića) otvorena za sav promet.

 • Predstavljanje knjige „Mi Hrvati“ Matka Marušića
  17.12.2018

  U okviru manifestacije „Božiću u susret“ 18. prosinca 2018. godine, s početkom u 19 sati, u dvorani Skupštine HBŽ bit će predstavljena knjiga Matka Marušića pod naslovom „Mi Hrvati“.

 • ZBOG SNJEŽNIH NANOSA PRIVREMENO ZATVORENA CESTA MANDINO SELO-BORČANI
  17.12.2018

  Zbog snježnih nanosa privremeno se zatvara lokalna cesta od Mandina Sela (Božića benzinska postaja) do Borčana (Vardića kuće).

 • Više vijesti...

Online Dokumenti