administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

 

Press centar

 
 • Općinski načelnik i predsjednik OV čestitali HNK TOMISLAVU ulazak u Prvu ligu FBiH
  16.6.2021

  Povodom velikoga sportskog uspjeha koji su ulaskom u Prvu ligu FBiH ostvarili nogometaši HNK Tomislava, općinski načelnik Ivan Buntić i predsjednik OV Ilija Papić danas su primili nogometaše i vodstvo Kluba.

 • Najava: Peta sjednica Općinskog vijeća Tomislavgra
  16.6.2021

  U utorak, 22. lipnja 2021. godine održat će se peta sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad.
  Sjednica će se održati u općinskoj vijećnici zgrade Općine Tomislavgrad, Ulica Mijata Tomića br.120, s početkom u 09,00 sati.
  Na dnevnom redu naći će se dvadeset točaka:

 • Općinski načelnik potpisao s Caritasom Mostar Memorandum o razumijevanju i pomaganju osoba s demencijom
  15.6.2021

  Dana 14. lipnja 2020. godine u Caritasovu domu za stare i iznemogle „Betanija“ – Čapljina, svečano je potpisan Memorandum o razumijevanju „Ne zaboravi – Izgradnja struktura prilagođenih demenciji u dvije regije u Bosni i Hercegovini (2018. – 2021.)“ potpisali su ga ravnatelj Caritasa Mostar don Željko Majić i gradonačelnik Čapljine dr. Smiljan Vidić, te načelnik općine Tomislavgrad Ivan Buntić i načelnik općine Ravno Andrija Šimunović.

 • Obavijest za mještane MZ Vinica i MZ Kazaginac
  14.6.2021

  Obavještavamo Vas da je 14.06.2021. godine, sa početkom u 10 sati planiran nastavak operacije čišćenja i tehničkog izviđanja površina (Mijakovo polje-Renići) kontaminiranih zaostalom kasetnom municijom, na radnom zadatku pod nazivom Vlake/Tomislavgrad „BHMAC KM-T-ID-0078“, općina Tomislavgrad.

 • EUFOR najavio vojnu vježbu krajem rujna na područja Livna i Glamoča
  8.6.2021

  Jučer su Općinu Tomislavgrad posjetili predstavnici glavnoga zapovjedništva EUFORA iz Sarajeva te odjela za planiranje godišnjih vojnih vježbi, predvođeni pukovnikom Marcusom Sackom.

 • ODRŽAN SASTANAK S PREDSTAVNICIMA POLJOPRIVREDNIH PROIZVOĐAČA
  4.6.2021

  Načelnik Ivan Buntić prije nekoliko dana u zgradi Općine Tomislavgrad održao je sastanak s predstavnicima poljoprivrednih proizvođača iz Tomislavgrada, sastanku su prisustvovali i ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije Bože Perić, te predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Ivan Vukadin.

 • OPĆINSKI NAČELNIK SE SASTAO S PREDSTAVNICIMA HAJDUČKE DRUŽINE MIJATA TOMIĆA
  25.5.2021

  Općinski načelnik Ivan Buntić primio je danas u svome uredu predstavnike Hajdučke družine Mijata Tomića, prve povijesne postrojbe u BiH, osnovane 1997. godine, koja baštini hrvatsku vojnu tradiciju kroz spomen na slavnoga Mijata Tomića.

 • ODRŽAN SASTANAK S PREDSTAVNICIMA ZAJEDNICE DRUŠTAVA TURISTIČKIH VODIČA HRVATSKE
  25.5.2021

  U duhu prošlotjednog radnog sastanka sa sportskim udrugama, ekolozima i turističkim djelatnicima, započeli smo i ovaj radni tjedan.
  U posjetu našoj općini stigli su predstavnici Splitsko-dalmatinske županije i Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske i Splitsko-dalmatinske županije na čelu s Kristinom Nuić Prkom. Kao službeni predstavnik županije došao je Lino Ursić, a Joško Režić kao suradnik u nizu projekata.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti