administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

 

Press centar

 
 • Najava: Humanitarna putujuća izložba "Pomozimo zajedno"
  16.3.2018

  U ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine u Gradskoj galeriji Kulturno-informativnog centra u Tomislavgradu s početkom u 19 sati upriličit će se svečano otvorenje humanitarne putujuće izložbe "Pomozimo zajedno".

 • Predsjedatelj Predsjedništva BiH posjetio gradilište Trg gange i hajdučke družine
  14.3.2018

  Prije svečanog puštanja u rad Vjetroelektrane Mesihovina u zgradi općine Tomislavgrad održan je sastanak hrvatskoga člana, ujedno predsjedatelja Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića s načelnikom općine Tomislavgrad Ivanom Vukadinom i predsjednikom OV Tomislavgrad Lukom Krstanovićem, predsjednikom Skupštine HBŽ Robertom Bagarićem, predsjednikom Vlade HBŽ Ivanom Jozićem, te ministrima financija Stipanom Šarcem, ministrom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Ivicom Brešićem, ministrom znanosti, prosvjete, kulture i športa Petrom Galićem i ministrom unutarnjih poslova Darinkom Mihaljevićem.

 • Svečano puštena u rad VE Mesihovina
  14.3.2018

  Predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, Borjana Krišto presijecanjem vrpce danas je svečano pustila u rad prvi vjetropark u Bosni i Hercegovini, VE Mesihovina u općini Tomislavgrad.

 • Najava: Jedanaesta sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad
  13.3.2018

  U ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine, održat će se jedanaesta sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad.

 • Konačna lista kandidata za prijem vježbenika s VSS
  5.3.2018

  Na temelju članka 12. stavka 3. i 4. Uredbe o jedinstvenim kriterijima i postupku izbora i prijema vježbenika i volontera s visokom stručnom spremom u tijelima državne službe Hercegbosanske županije („Narodne novine Hercegbosanske županije“, broj: 8/14), Općinski načelnik sačinjava i objavljuje :
  KONAČNU LISTU KANDIDATA ZA PRIJEM VJEŽBENIKA S VSS

 • Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2018
  2.3.2018

  U vremenu od 10. 4. do 14. 4. 2018. godine održati će se 21. Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2018, najveća i najznačajnija gospodarska manifestacija u BiH.

 • Rezultati Natječaja za dodjelu stipendija 2017./2018.
  2.3.2018

  Povjerenstvo za utvrđivanje liste za dodjelu stipendija utvrdilo je Popis kandidata koji su ostvarili pravo na stipendiju u akademskoj 2017./2018. godini općine Tomislavgrad.

 • Okrugli stol - "Kulturna ruta bećarca i gange"
  28.2.2018

  U Općini Tomislavgrad jučer je održan Okrugli stol s poduzetnicima i predstavnicima obiteljskih gospodarstava u sklopu projekta "Kulturna ruta bećarca i gange", odobrenog za financiranje u okviru INTERREG-IPA CBC HR-BA-ME, kojemu je vodeći partner Grad Pleternica, a partneri na projektu: Općina Tomislavgrad, Kulturno informativni centar Tomislavgrad, Poduzetnički centar Pleternica i Turistička zajednica Grada Pleternice.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti