administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

 

Press centar

 
 • JAVNI OGLAS ZA IZBOR ČLANOVA(DVA) ŠKOLSKOG ODBORA OŠ FRA MIJE ČUIĆA KOJOJ JE UTEMELJITELJ OPĆINA TOMISLAVGRAD
  2.12.2020

  Temeljem članka 8. Zakona o ministarskim, vladinim i drugim imenovanjima Federacije Bosne i hercegovine („Službene novine F BiH“, broj: 12/03 i 34/03),članka 84.
  stavak 5. Zakona o osnovnom školstvu («Narodne novine HBŽ», br. 12/04 i 12/08), članka 6. Odluke o utvrđivanju uvjeta i kriterija za konačno imenovanje članova školskih odbora osnovnih škola kojima je utemeljitelj Općina Tomislavgrad („Službeni glasnik Općine Tomislavgrad“, broj: 8/07), Općinski načelnik općine Tomislavgrad, r a s p i s u j e JAVNI OGLAS ZA IZBOR ČLANOVA(DVA) ŠKOLSKOG ODBORA OŠ FRA MIJE ČUIĆA KOJOJ JE UTEMELJITELJ OPĆINA TOMISLAVGRAD

 • Konačna lista vježbenika visoke stručne
  24.11.2020

  Konačna lista kandidata za prijem vježbenika u općini Tomislavgrad s visokom stručnom spremom.

 • Obavijest za birače
  11.11.2020

  Općinsko izborno povjerenstvo obavještava sve birače općine Tomislavgrad kojima je dijagnosticiran COVID-19 ili se temeljem rješenja nadležnog tijela nalaze u samoizolaciji, a koji na dan izbora zbog navedenih razloga neće moći izići na biračka mjesta, da mogu podnijeti zahtjev za glasovanje u svojim domovima putem posebnog mobilnog tima.

 • NAJAVA: "I u mom gradu Vukovar i Škabrnja svijetle"
  10.11.2020

  U povodu obilježavanja 29. obljetnice stradanja branitelja i civila Vukovara i Škabrnje, općina Tomislavgrad, udruge proistekle iz Domovinskoga rata, Frama Tomislavgrad i Matica hrvatska Tomislavgrad, u utorak, 17. studenoga 2020. godine, s početkom u 17:30 sati, na Trgu dr. Franje Tuđmana organiziraju paljenje svijeća pod nazivom I U MOM GRADU VUKOVAR I ŠKABRNJA SVIJETLE.

 • POŠALJI BROJ I PROVJERI BIRAČKO MJESTO
  10.11.2020

   POŠALJI BROJ I PROVJERI BIRAČKO MJESTO


   091 12 12 12


  Jeste li registrirani birač i gdje glasujete, provjerite putem SMS poruke slanjem svoj JMB na gornji broj telefona

 • Obavijest za birače
  9.11.2020

  Općinsko izborno povjerenstvo obavještava sve birače općine Tomislavgrad da su na dan održavanja lokalnih izbora 15.11.2020. godine, dužni pridržavati se svih propisanih mjera koje se odnose na zaštitu zdravlja i života u uvjetima pandemije koronavirusom COVID-19, što posebno uključuje obavezno nošenja zaštitnih maski, održavanje propisanog razmaka između birača na biralištima i dezinfekciju ruku.

 • Uvedena obveza nošenja zaštitne maske na otvorenom u cijeloj FBiH
  27.10.2020

  Uslijed rapidnog povećanja broja oboljelih od koronavirusa u Federaciji Bosne i Hercegovine, Krizni stožer Federalnog ministarstva zdravstva na izvanrednoj sjednici usvojio je nekoliko novih naredbi koje će se primjenjivati u narednih 14 dana.

 • ODRŽAN DRUGI SUSRET PREDSTAVNIKA OPĆINE TOMISLAVGRAD I NEKADAŠNJIH ČLANOVA HVO TOMISLAVGRAD
  21.10.2020

  Nakon prvoga sastanka održanoga u listopadu 2018. godine u (istoj) dvorani za sastanke općine Tomislavgrad održan je danas drugi susret predstavnika sadašnje općine Tomislavgrad i nekadašnjih članova HVO Tomislavgrad (četvorica su se ispričala zbog spriječenosti). Kao i prvi susret, i ovaj su inicirali općinski načelnik Ivan Vukadin, nekadašnji predsjednik HVO Tomislavgrad Mijo Tokić i ravnatelj HKM Naša ognjišta fra Gabrijel Mioč.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti