administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikPovezanostPlan grada

Općinska uprava

 

Press centar

 
 • Obavijest o darivanju krvi
  30.9.2016

  Crveni križ općine Tomislavgrad obavještava domicilno pučanstvo i sve ljude dobre volje kako će se akcija dragovoljnog darivanja krvi pod motom "Darujmo krv spasimo život" održati u četvrtak 06.listopada 2016.godine od 10-12 sati u prostorijama Gimnazije Marka Marulića.

 • Pripadnici MUP-a obilježavaju dan sv.Mihovila
  29.9.2016

  Svetkovina je sv. Mihovila Arkanđela, zaštitnika duvanjske župe, a ujedno i zaštitnika policajaca, koji danas proslavljaju svoj Dan. Tom prigodom, kod tomislavgradskoga spomen-obilježja, općinski načelnik Ivan Vukadin i pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova HBŽ danas su položili vijence i zapalili svijeće za sve poginule i umrle policajce i branitelje iz Domovinskoga rata.

 • Carinska ispostava u novim prostorima
  29.9.2016

  Nakon više od dva desetljeća boravka i rada u neuvjetnim uvjetima Carinska ispostava Tomislavgrad konačno je dobila primjerene prostorije za svoj rad. Naime, protekloga vikenda završeno je preseljene tehničke opreme, namještaja i arhive i od početka ovoga tjedna djeluju u novim prostorijama, na istoj adresi (Ulica kralja Tvrtka).

 • Obavijest o biračkim mjestima
  27.9.2016

  U nedjelju 02. listopada 2016. godine u vremenu od 7,00 do 19,00 sati na lokalnim izborima, možete glasovati na 30 (trideset) redovitih biračkih mjesta, jednom biračkom mjestu za glasovanje u odsutnosti i nepotvrđenim glasačkim listićima i putem (2) dva mobilna tima.

 • Potpisani Ugovori za uređenja interijera RTG-a
  27.9.2016

  U zgradi općine Tomislavgrad danas su potpisana dva ugovora: osnovni Ugovor za uređenje interijera Radio Tomislavgrada (vrijedan 191.585,03 KM) i Ugovor za uređenje interijera Radio Tomislavgrada (I. faza, vrijedan 49.129,12 KM).

 • Više vijesti...

Online Dokumenti