administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikPovezanostPlan grada

Općinska uprava

 

Press centar

 
 • Izaslanstvo Općine Tomislavgrad nazočilo prikazivanju dokumentarnog filma Bijeli put u Vukovaru
  17.11.2017

  U pastoralnom centru sv. Bono u Vukovaru prikazan je dokumentarni film Bijeli put. Ovaj dokumentarni film tematizira organizaciju humanitarnog konvoja „Bijeli put za Novu Bilu i Bosnu Srebrenu“ koji je trajao 14 dana, od 10. do 24. prosinca 1993. godine, a krenuo je iz Zagreba, preko Rijeke, Splita i Tomislavgrada do Nove Bile. Bio je to najveći humanitarni konvoj nakon Drugog svjetskog rata kojim je spašeno 80 tisuća opkoljenih Hrvata u srednjoj Bosni.

 • Izaslanstvo Općine Tomislavgrad posjetilo Općinu Živinice
  17.11.2017

  Izaslanstvo Općine Tomislavgrad, predvođeno predsjednikom Općinskog vijeća Lukom Krstanovićem, posjetilo je Općinu Živinice, gdje ih je primio načelnik Samir Kamenjaković, zajedno sa ostalim suradnicima.

 • Najava: Književna večer s članovima DHKHB
  14.11.2017

  Kulturno-informativni centar Tomislavgrad i Gradska knjižnica Tomislavgrad u Gradskoj galeriji, u petak, 17. studenoga 2017. godine, u 18,30 sati, organiziraju književnu večer s članovima Društva hrvatskih književnika Herceg-Bosne.

 • Najava: I u mom gradu Vukovar svijetli 17.studenog 2017.godine
  14.11.2017

  U povodu obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i 26. obljetnice stradanja branitelja i civila ovoga herojskoga grada, općina Tomislavgrad, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata Tomislavgrad, Frama Tomislavgrad i Matica hrvatska Tomislavgrad, u petak,

 • Najava: Osma sjednica OV Tomislavgrad
  13.11.2017

  U ponedjeljak 20.studenog 2017.godine, u općinskoj vijećnici s početkom u 10,00 sati održat će se osma sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad.

 • Odigrano prvo kolo MNL "Kralj Tomislav"
  13.11.2017

  Započela je 9. Malonogometna liga Kralj Tomislav koja je i ove kao i prijašnjih godina okupila mnogobrojne duvanjske zaljubljenike u nogomet, a koji su nastanjeni u Zagrebu.
  Nepotpuno prvo kolo donijelo nam je 4 uzbudljiva susreta.

 • Turtski Lot tim posjetio Centar Nova Nada
  9.11.2017

  U Centru za odgoj i obrazovanje djece i mladeži s poteškoćama u razvoju “Nova nada” u Kovačima danas je upriličena prigodna svečanost primopredaje opreme (namještaja), vrijednoga nekoliko tisuća konvertibilnih maraka, donirane od strane turske vojne misije u BiH.

 • Radovi na kino dvorani u završnoj fazi
  8.11.2017

  Već nekoliko godina traje temeljita obnova objekta kino dvorane u Tomislavgradu u kojoj su najprije izmijenjeni svi otvori i krovište, nakon čega je uslijedila obnova ulaznoga dijela kino dvorane.

 • Više vijesti...

Online Dokumenti