Održan sastanak s Udrugom hrvatskih ratnih vojnih invalida (HVIDRA

12.4.2021

Danas u prostorijama zgrade Općine Tomislavgrad načelnik Ivan Buntić održao je sastanak s predstavnicima Udruge hrvatskih ratnih vojnih invalida (HVIDRA).

Sastanku su prisustvovali predsjednik udruge Stipe Braovac, tajnik Mate Perković i Jozo Perić član predsjedništva HVIDRA, te pomoćnik načelnika Ivica Šarac.

Na sastanku se razgovaralo o pomoći za uređenje prostorija, koje im je dodijelila Uprava za pitanja branitelja HBŽ u ul. bana Jelačića u Tomislavgradu.

Prostor je u završnoj fazi, odrađeni su grubi građevinski radovi, slijedi ugradnja sanitarija, postavljanje vrata, uređenje i namještanje prostora, koji će služiti kao ured i prostor za sastanke i druženja.

Predstavnici Udruge hrvatskih ratnih vojnih invalida izrazili su zadovoljstvo održanim sastankom, zaključivši kako se nadaju i vjeruju da će se projekt uspješno odraditi u skladu s mogućnostima u smislu potpore Općine Tomislavgrad, načelnik Ivan Buntić je ovom prilikom dao podršku radu braniteljske udruge. Naglasimo kako je Općina Tomislavgrad u prošloj godini ovaj projekt pomogla s 5.000 KM.

Također, iz udruge su naglasili kako su spremni na ustupanje prostora srodnim udrugama s područja općine Tomislavgrad, a otvaranje prostora planirano je za godišnjicu Brigade kralja Tomislava.
[ Nazad ]