administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

Press

Javni poziv o uvjetima , načinu, kriterijima i postupku dodjele sredstava za pružanje pomoći u rješavanju stambenih pitanja pripadnika braniteljskih populacija za 2021.godinu.
3.3.2021

Obavještava se braniteljska populacija da je Fondacija za pružanje pomoći u rješavanju stambenih pitanja pripadnika braniteljske populacije objavila 02.03.2021. Javni poziv o uvjetima , načinu, kriterijima i postupku dodjele sredstava za pružanje pomoći u rješavanju stambenih pitanja pripadnika braniteljskih populacija za 2021.godinu

Obavijest o zabrani paljenja vatre na otvorenom prostoru
3.3.2021

Upozoravamo stanovnike općine Tomislavgrad da je Općinskom Odlukom o uvjetima i načinu spaljivanja suhe trave, korova, raslinja i biljnih otpadaka STROGO ZABRANJENO paljenje vatre u blizini stambenih, gospodarskih i drugih objekata, šuma, usjeva, nasada voćnjaka, pored prometnica te na trasama elektroenergetskih vodova.

Najava: Druga sjednica Općinskog vijeća Tomislavgra
24.2.2021

U srijedu, 3. ožujka 2021. godine održat će se druga sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad.
Sjednica će se održati u općinskoj vijećnici zgrade Općine Tomislavgrad, Ulica Mijata Tomića br.120, s početkom u 09,00 sati.
Na dnevnom redu naći će se šesnaest točaka:

OBAVIJEST O NABAVI 665-6-2-3-3-3/21
15.2.2021

Pokreće se postupak nabave – Natječaj za izradu idejnog rješenja Uređenje groblja Karaula (ponovljeni postupak) s ciljem dodjele nagrada pobjednicima.

POTPISAN UGOVOR O IZVOĐENJU RADOVA
15.2.2021

U zgradi općine Tomislavgrad potpisan je Ugovor o izvođenju radova na proširenju puta u Crvenicama (kroz Gudelje).

POTPISAN UGOVOR O IZMJENI OTVORA
15.2.2021

U zgradi općine Tomislavgrad potpisan je Ugovor o izmjeni otvora na zgradi osnovne škole u Rošku Polju.

OPĆINSKI NAČELNIK SE SASTAO S PREDSTAVNICIMA BRANITELJSKIH UDRUGA
12.2.2021

Općinski načelnik Ivan Buntić sastao se s predstavnicima udruga proisteklim iz Domovinskoga rata općine Tomislavgrad. Nakon upoznavanja s vodstvom, djelatnošću udruga, ali i problemima s kojima se u svome radu susreće ove udruge, razgovaralo se i o planovima za buduće razdoblje.

Obavijest za vozače
12.2.2021

Zbog bujičnih voda i leda na dionici ceste od Luga do Oplećana je otežano kretanje. Pozivamo sve sudionike u prometu na pojačan oprez i ukoliko ne moraju da ne prometuju tom dionicom.

Javni oglas o izboru članova školskog odbora OŠ Ivana Mažuranića kojoj je utemeljitelj općina Tomislavgrad
8.2.2021

Objavljuje se javni oglas za izbor i imenovanje 2 člana Školskog odbora Osnovne škole Ivana Mažuranića u Tomislavgradu iz reda utemeljitelja.

Najava: Prva sjednica Općinskog vijeća Tomislavgra
3.2.2021

U utorak, 9. veljače 2021. godine održat će se prva sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad.
Sjednica će se održati u općinskoj vijećnici zgrade Općine Tomislavgrad, Ulica Mijata Tomića br.120, s početkom u 09,00 sati.
Na dnevnom redu naći će se dvanaest točaka: