administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

Press

TOMISLAVGRAD ZA HEROJSKI GRAD: „I u mom gradu Vukovar svijetli“
13.11.2018

U povodu obilježavanja Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i 27. obljetnice stradanja branitelja i civila ovoga herojskoga grada, Općina Tomislavgrad, udruge proistekle iz Domovinskog rata, Frama Tomislavgrad i Matica hrvatska Tomislavgrad, u petak, 16. studenoga 2018. godine, s početkom u 17,30 sati, na Trgu dr. Franje Tuđmana (pokraj autobusnoga kolodvora) organiziraju paljenje svijeća pod nazivom „I u mom gradu Vukovar svijetli“.

Javni natječaj za prijavu programa/projekata organizacija hrvatskog iseljeništva u prekomorskim i europskim državama radi ostvarenja financijske potpore za 2018. godinu
13.11.2018

S ciljem očuvanja i poticanja kulturne, znanstvene, gospodarske, sportske i druge suradnje između Republike Hrvatske i Hrvata izvan Republike Hrvatske, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske objavljuje Javni natječaj za prijavu programa/projekata organizacija hrvatskog iseljeništva u prekomorskim i europskim državama radi ostvarenja financijske potpore za 2018. godinu.

Javni natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja „Gradske športske dvorane“ Tomislavgrad
13.11.2018

Na temelju Odluke Upravnog vijeća , broj: UV – 2/18 i Članka 18. Statuta JU „GŠD“ Tomislavgrad Upravno vijeće raspisuje :
Javni natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja
„Gradske športske dvorane“ Tomislavgrad.

Posjet Tomislavgradu predsjednika Zapadnoaustralsko – hrvatske gospodarske komore
8.11.2018

Predsjednik Zapadnoaustralsko – hrvatske gospodarske komore, gospodin Luka Jurčević, inače vlasnik tvrtke Jurcevic Consulting, boravio je 8. studenog u Tomislavgradu.

Otvorena ponuda za nabavu sportske opreme za dvoranu OŠ u Brišniku
8.11.2018

Povjerenstvo za provođenje postupaka javne nabave općine Tomislavgrad otvorilo je danas jedinu ponudu pristiglu na natječaj za nabavu sportske opreme za dvoranu OŠ u Brišniku. Pristigla je ponuda poduzeća Sport net d.o.o. iz Širokog Brijega, s cijenom od 39.835,66 KM. Slijedi detaljna provjera priložene dokumentacije nakon koje će povjerenstvo donijeti konačnu odluku.

Centar za odgoj i obrazovanje djece i mladeži s poteškoćama u razvoju "Nova nada" iz Kovača obilježio je danas svoj 8. rođendan
6.11.2018

Proslava je i ove godine započela svetom misom koju je predvodio tomislavgradski župnik fra Slaven Brekalo.

Nakon svete mise upriličena je prigodna proslava kojoj su, uz štićenike i djelatnike Centra, nazočili njihovi roditelji, predstavnici Općine Tomislavgrad i ustanova s kojima Centar "Nova nada" surađuje u svome radu.

Najava: Petnaesta sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad
5.11.2018

U ponedjeljak, 12. studenog 2018. godine u 10,00 sati održat će se petnaesta sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad.

Položeni vijenci i zapaljene svijeće za sve poginule i nestale hrvatske branitelje iz Domovinskoga rata
31.10.2018

U povodu predstojećih blagdana Svih svetih i Dušnoga dana, kod središnjega spomen-obilježja u Tomislavgradu danas su položeni vijenci i zapaljene svijeće za sve poginule i nestale hrvatske branitelje iz Domovinskoga rata.

Održan zajednički sastanak predstavnika Tomislavgrada, Pleternice i Tivta
31.10.2018

U prostorijama općine Tivat u Crnoj Gori jučer je održan sastanak predstavnika općine Tomislavgrad, grada Pleternice iz Republike Hrvatske i domaćina iz općine Tivat.

VI. Međunarodna likovna kolonija "Tomislavgrad - Grla 2018."
31.10.2018

U organizaciji Kulturno-informativnog centra Tomislavgrad u šumarskoj kući u Grlima održati će se VI. Međunarodna likovna kolonija "Tomislavgrad - Grla 2018."