administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikPovezanostPlan grada

Općinska uprava

Press

Javni poziv za dostavljanje prijedloga kandidata za dodjelu javnih priznanja općine Tomislavgrad
22.5.2017

Općina Tomislavgrad dodjeljuje javna priznanja općine: Medaljon općine Tomislavgrad i proglašenje počasnim građaninom općine Tomislavgrad.

Počeli radovi na vodovodu u Kongori
22.5.2017

Već dugi niz godina žitelji Kongore muku muče s opskrbom pitkom vodom budući je stari seoski vodovod dotrajao i poodavno sazrio za zamjenu. Rješenje ovoga pitanja konačno stiže u vidu izrade nove vodovodne distributivne mreže i priključenja kućanstava na vodovodni sustav „Duvanjsko polje“.

U Pleternici potpisan Ugovor o dodjeli 17,5 milijuna kuna bespovratnih sredstava za projekt "Kulturna ruta bećarca i gange"
19.5.2017

Gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić i Stella Arneri, ravnateljica Agencije za regionalni razvoj RH potpisale su danas ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt “Kulturna ruta bećarca i gange”.

Održana četvrta sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad
17.5.2017

Jučer je u općinskoj vijećnici održana četvrta sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad sa 28.točaka dnevnog reda.

Dan brigade- Poziv za dostavu ratnih fotografija
17.5.2017

Duvanjke i Duvnjaci,
Pozivamo vas da za program obilježavanja 25. obljetnice osnutka Brigade kralja Tomislava, kao i pripreme izrade monografije o ovoj slavnoj postrojbi HVO-a dostavite ratne fotografije iz razdoblja Domovinskoga rata.

Najava: Kardinal Alojzije Stepinac-Put svetosti
16.5.2017

U srijedu 17.svibnja 2017.godine, u 17,00 sati u Gradskoj galeriji u Tomislavgradu bit će upriličena izložba „Kardinal Alojzije Stepinac-Put svetosti“ 1898-1960.-1998.-2016

Najava: Četvrta sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad
12.5.2017

Četvrta sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad održat će se u utorak, 16.svibnja 2017.godine u 10,00 sati u općinskoj vijećnici.

Potpisana Povelja o uspostavi prijateljstava i suradnje između "Šest hrvatskih kraljevskih gradova"
11.5.2017

Povelju o uspostavi prijateljstva i suradnje „Šest hrvatskih kraljevskih gradova“ danas su na Tvrđavi Barone u Šibeniku potpisali predstavnici Općine Tomislavgrad (Ivan Vukadin), Grada Biograda na Moru (Ivan Knez), Grada Knina (Nikola Blažević), Grada Šibenika (Željko Burić), Grada Solina (Dalibor Ninčević) i Grada Nina.

U Mrkodolu položen kamen temeljac za izgradnju Doma za starije osobe
11.5.2017

U nazočnosti predstavnika investitora iz Njemačke, tvrtke Pflegeheim Paradies auf Erden, predstavnika općine Tomislavgrad, medija, te nekolicine žitelja Mrkodola, danas je u ovome duvanjskome naselju upriličena prigodna svečanost polaganja kamena temeljca, kao početka izgradnje Doma za starije osobe.

Prvenstvo osnovnih škola općine Tomislavgrad
11.5.2017

Pod pokroviteljstvom općine Tomislavgrad tradicionalno i ove godine se održalo 13. Prvenstvo osnovnih škola općine Tomislavgrad u Gradskoj sportskoj dvorani i gradskom stadionu u Tomislavgradu, a domaćin je bila OŠ Ivana Mažuranića.