administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

Press

Obilježavanje 20. obljetnice helikopterske nesreće češkog ratnog zrakoplovstva u Stipanjićima
21.9.2018

U prigodi obilježavanja 20. obljetnice helikopterske nesreće na planini Tušnici u kojoj su 25. listopada 1998. godine živote izgubili bojnik Jaromír Nasavrcký (1961.), satnik Rostislav Samec (1961.), i satnik Bohumil Vávrů (1953.), pripadnici helikopterske posade češkoga ratnoga zrakoplovstva, stradali u ispunjavanju svoje mirovne misije u BiH, u okviru tadašnjega SFOR-a, kod spomen-obilježja u Stipanjićima danas je održan prigodni komemorativni program

Poziv svim korisnicima proračunskih sredstava Općine Tomislavgrad
17.9.2018

Pozivaju se svi korisnici proračunskih sredstava Proračuna Općine Tomislavgrad u 2018. godini, da do 5.10. 2018. godine dostave analizu cjelokupnog poslovanja za razdoblje 1-6 mjeseci 2018. godine te analizu programa rada za isto razdoblje s posebnim izvješćem o svim prihodima i izdacima, kao i osnove izdataka u 2018.godini. Osobita pozornost u izvješću treba biti dana prikazu drugih izvora financiranja ( Županija, Ministarstvo, donacija, vlastita djelatnost i sl.).

Besplatni program predškolskog odgoja i obrazovanja i ove godine
17.9.2018

Program besplatnog odgoja i obrazovanja nastaviti će se realizirati i ove godine, tzv. „mala škola“.

POTPISAN UGOVOR O IZGRADNJI DISTRIBUCIJSKE VODOVODNE MREŽE U BUKOVICI
14.9.2018

Općinski načelnik Ivan Vukadin i Zvonko Bagarić, direktor poduzeća Čajuša d.o.o. Kupres potpisali su danas u zgradi općine Tomislavgrad Ugovor o izgradnji distribucijske vodovodne mreže u naselju Bukovica, vrijedan 273.987,41 KM.

PREDSTAVNICI RAZVOJNE BANKE PREDSTAVILI NOVE KREDITNE LINIJE TOMISLAVGRADSKIM GOSPODARSTVENICIMA
7.9.2018

Na inicijativu općinskoga načelnika Ivana Vukadina, u dvorani Skupštine Hercegbosanske županije u Tomislavgradu jučer je održan sastanak predstavnika Razvojne banke F BiH i tomislavgradskih gospodarstvenika, članova Udruge gospodarstvenika i poslodavaca općine Tomislavgrad.

Otvorene ponude za nabavu vijenaca, cvjetnih aranžmana i lampiona
31.8.2018

Povjerenstvo za provođenje postupaka javne nabave općine Tomislavgrad otvorilo je danas ponude pristigle za nabavu vijenaca, cvjetnih aranžmana i lampiona, za obilježavanja obljetnica stradavanja.
Pristigle su dvije ponude, s godišnjim iznosima:

Održan radni sastanak u okviru projekta "Unaprjeđenje pristupa multisektorskim uslugama za žrtve rodno zasnovanog nasilja na županijskoj i općinskoj razini"
30.8.2018

Danas je u Općini Tomislavgrad održan sastanak u okviru projekta "Unaprjeđenje pristupa multisektorskim uslugama za žrtve rodno zasnovanog nasilja na županijskoj i općinskoj razini", koji ima za cilj podržati rad županijskih koordinacijskih tijela i općinskih multisektorskih timova u preventivnom djelovanju i postupanju u slučajevima nasilja u obitelji.

Javni oglas za prodaju i zakup neizgrađenog gradskog i ostalog građevnog zemljišta u vlasništvu Općine Tomislavgrad putem javnog nadmetanja – licitacije
29.8.2018

Predmet ovog Javnog oglasa je prodaja neizgrađenog ostalog građevnog zemljišta u vlasništvu i posjedu Općine Tomislavgrad radi izgradnje stambenih, poslovnih i gospodarskih objekata.

Svečana dodjela Uvjerenja o osposobljavanju u Tomislavgradu
28.8.2018

Deset polaznika s područja općine Tomislavgrad osposobljeno je za voditelje/voditeljice ruralnog turizma u sklopu projekta Kulturna ruta bećarca i gange financiranog u okviru Programa Interreg IPA CBC HR-BA-ME.

Natječaj za nabavu vijenaca, cvjetnih aranžmana i lampiona
22.8.2018

Općinski načelnik upućuje poziv za dostavljanje ponuda u postupku konkurentskog zahtjeva za dostavu ponuda za nabavu roba: "Nabava vijenaca i cvjetnih aranžmana"