administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

Press

Novska i Đakovo u Tomislavgradu
16.1.2022

Na poziv općinskog načelnika Ivana Buntića u posjetu općini Tomislavgrad boravili su gradovi prijatelji, Novska i Đakovo.

PONOVLJENI JAVNI OGLAS za izbor članova Upravnog vijeća Franjevačkog muzeja u Tomislavgradu
14.1.2022

Ponavlja se Javni oglas za izbor i imenovanje 2 člana Upravnog vijeća Franjevačkog muzeja u Tomislavgradu, koje imenuje Općinsko vijeće Tomislavgrad.

ISLAMSKA ZAJEDNICA U POSJETU OPĆINI TOMISLAVGRAD
13.1.2022

Načelnik Ivan Buntić danas je u svome uredu primio izaslanstvo Islamske zajednice predvođeno mostarskim muftijom Salemom ef. Dedovićem.

Potpisan Ugovor o poslovnoj suradnji između JKP d.o.o. Tomislavgrad, Ekopak d.o.o. Sarajevo i Općine Tomislavgrad
13.1.2022

Danas je u Uredu načelnika općine Tomislavgrad, a u cilju razvoja projekta „Uspostava i razvoj primarne selekcije ambalažnog otpada iz komunalnog čvrstog otpada u općini Tomislavgrad", potpisan Ugovor o poslovnoj suradnji između JKP d.o.o. Tomislavgrad, Ekopak – Društvo za postupanje s ambalažnim otpadom d.o.o. Sarajevo i Općine Tomislavgrad.

JAVNI NATJEČAJ za dodjelu stipendija studentima s područja općine Tomislavgrad u akademskoj 2021./2022. godini
23.12.2021

Na temelju članka 62. Statuta Općine Tomislavgrad ("Službeni glasnik Općine Tomislavgrad", broj 2/99, 2/00 i 6/05 ) i članka 16. Odluke o studentskim stipendijama Općine Tomislavgrad ("Službeni glasnik Općine Tomislavgrad", broj 12/11 i 4/19), Načelnik općine Tomislavgrad, r a s p i s u je JAVNI NATJEČAJ za dodjelu stipendija studentima s područja općine Tomislavgrad u akademskoj 2021./2022.

NAČELNIK BUNTIĆ SUDJELOVAO U RADNOM POSJETU VELEPOSLANIKA DRŽAVE IZRAEL ŽUPANIJI ZAPADNOHERCEGOVAČKOJ
23.12.2021

Danas je u radnom posjetu Županiji Zapadnohercegovačkoj boravio veleposlanik Države Izrael gosp. Noah Gal Gendler sa suradnicima.

ČESTITKA PREDSJEDNIKA OPĆINSKOG VIJEĆA
21.12.2021

Drage Duvanjke i Duvnjaci,

radost Božića je pred našim vratima i s pravom se svi zajedno radujemo da će svjetlo Božića ući ne samo u naše domove već i u naša srca i razbiti tamu i strah koja se nadvila nad ljudskim rodom.

BOŽIĆNA ČESTITKA OPĆINSKOG NAČELNIKA
21.12.2021

Duvanjke i Duvnjaci, dragi vjernici,
pred nama je najradosniji blagdan, Božić.
Rodio se Spasitelj i postao naš suputnik.

PRODUŽEN ROK ZA PODNOŠENJE PRIJAVA NA JAVNI POZIV NA SISTEMATSKI PREGLED BRANITELJA
21.12.2021

Općina Tomislavgrad – Služba za pitanja branitelja i zajedničke poslove i udruge proistekle iz Domovinskoga rata općine Tomislavgrad objavili su 14. prosinca Javni poziv za sve sudionike Domovinskoga rata s područja općine Tomislavgrad da se prijave na besplatan sistematski pregled.

OTVOREN 6. BOŽIĆNI SAJAM U TOMISLAVGRADU
20.12.2021

Nastupom tomislavgradskih mažoretkinja, članova HKUD Sarajlije, HKUD Crvenice, Klape sv. Jeronim iz Šujice te kratkim pozdravnim govorom predsjednika OV Tomislavgrad Ilije Papića, danas u 10 sati službeno je otvoren 6. Božićni sajam u Tomislavgradu.