administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikPovezanostPlan grada

Općinska uprava

Press

Obavijest o prijavi štete
24.4.2017

Sukladno članku 3. i članku 11. Uredbe o jedinstvenoj metodologiji za procjenu šteta od prirodnih i drugih nesreća („Službene novine FbiH“, broj:75/04, 38/06, 52/09 i 56/09) Općinsko povjerenstvo za procjenu šteta obavještava građane o postupku i rokovima prijave štete od prirodne nepogode.

Plan Javnih nabava za 2017.godinu općine Tomislavgrad
24.4.2017

U nastavku donosimo Plan javnih nabava za 2017.godinu općine Tomislavgrad.

Izaslanstvo gospodarstvenika predvođeno Načelnikom Vukadinom otputovalo u Slavoniju
24.4.2017

Izaslanstva općine Tomislavgrad, Hercegbosanske županije i Udruge gospodarstvenika općine Tomislavgrad otputovala su danas u Republiku Hrvatsku gdje će se iduća tri dana susresti s predstavnicima vlasti i gospodarstvenicima triju hrvatskih županija: Vukovarsko-srijemske, Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske.

Informiranje poljoprivrednih proizvođača o prijavi o nastaloj šteti na poljoprivrednim kulturama
21.4.2017

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije obavještava poljoprivrede proizvođače da su od utorka 18.4.2017. godine na području Hercegbosanske županije uslijed, pojave niskih temperatura i snijega, počinjene velike štete na voćnim nasadima i poljoprivrednim usjevima.

Otvoreni postupak javne nabave-programsko rješenje za pripremu sjednica i upravljanje dokumentima
21.4.2017

Općina Tomislavgrad-Općinski načelnik objavljuje Otvoreni postupak javne nabave za programsko rješenje za pripremu sjednica i upravljanje dokumentima (aplikativno rješenje e-sjednice, hosting i podrška).

Raspisan Javni natječaj za odabir korisnika grant sheme „Jačanje konkurentnosti malih i srednjih poduzeća“ (MPS) za 2017. godinu
21.4.2017

Vlada Hercegbosanske županije obavještava zainteresirane da je Federalno Ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta raspisalo Javni natječaj za odabir korisnika grant sheme „Jačanje konkurentnosti malih i srednjih poduzeća“ (MPS) za 2017. godinu.

Obavijest o plaćanju komunalne naknade
21.4.2017

Obavještavaju se sve fizičke i pravne osobe koje imaju dospjela a neizmirena dugovanja nastala po osnovu komunalne naknade da ista izmire u što kraćem roku, u suprotnom će Općina pokrenuti postupak naplate putem suda u kojem će se pored glavnog duga potraživati i zakonska zatezna kamata kao i troškovi postupka.

OPĆINSKI NAČELNIK
Ivan Vukadin

Uskrsna čestitka Načelnika i predsjednika OV Tomislavgrad
13.4.2017

Duvanjke i Duvnjaci,
Kristovo uskrsnuće nosi poruku vjere, nade i ljubavi.

Neka Uskrs u svakome od nas probudi međusobno razumijevanje i želju da naša vjera svakim danom bude jača, te da jedni drugima budemo primjer kako živjeti kršćanske vrednote.

Veliki Petak i Uskrsni ponedjeljak neradni dan
13.4.2017

Vlada Hercegbosanske županije je na današnjoj sjednici donijela Odluku kojom se petak 14. travnja (Veliki petak) i ponedjeljak 17. travnja 2017. godine (Uskrsni ponedjeljak), proglašavaju neradnim danima u Hercegbosanskoj županiji.

Najava: Projekcija filma i glazbeno scenska predstava"Bitka za Vukovar"
12.4.2017

U organizaciji Udruga proisteklih iz Domovinskog rata i Matice Hrvatske Tomislavgrad, a pod pokroviteljstvom općine Tomislavgrad u hotelu Tomislav, 23.travnja 2017.godine, s početkom u 19,00 sati održat će se