administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

Press

Isplata sredstava korisnicima kojima je odobrena naknada na temelju Javnog poziva pravnim i fizičkim osobama kojima je zbog izvanrednih okolnosti izazvanih pojavom korona virusa zabranjen rad odlukama Stožera civilne zaštite - IV. dio
29.5.2020

U prilogu se nalazi spisak korisnika kojima je isplaćena naknada za mjesec travanj na temelju Javnog poziva pravnim i fizičkim osobama kojima je zbog izvanrednih okolnosti izazvanih pojavom korona virusa zabranjen rad odlukama Stožera civilne zaštite - IV. dio.

Isplata sredstava korisnicima kojima je odobrena naknada na temelju Javnog poziva pravnim i fizičkim osobama kojima je zbog izvanrednih okolnosti izazvanih pojavom korona virusa zabranjen rad odlukama Stožera civilne zaštite - III. dio
27.5.2020

U prilogu se nalazi spisak korisnika kojima je isplaćena naknada za mjesec travanj na temelju Javnog poziva pravnim i fizičkim osobama kojima je zbog izvanrednih okolnosti izazvanih pojavom korona virusa zabranjen rad odlukama Stožera civilne zaštite - III. dio.

PLAN UPISA u prvi razred devetogodišnjeg programa osnovnog obrazovanja u školskoj 2020./2021. godini
26.5.2020

U prvi razred devetogodišnjeg programa osnovnog obrazovanja, u osnovne škole općine Tomislavgrad, u školskoj 2020./2021. upisuju se djeca koja u tekućoj godini imaju navršenih šest godina života kao i djeca kojoj je prošle školske godine odgođen upis ili iz drugih razloga nisu upisana u osnovnu školu, a školski su obveznici.

Počeli radovi na izgradnji novoga propusta na cesti Lipa - Kongora
25.5.2020

Zbog početka radova na izgradnji novoga propusta na lokalnoj cesti Lipa – Kongora, pozivaju se svi sudionici u prometu na poštivanje postavljene privremene prometne signalizacije.

Otvorene ponude za nabavu kontejnera za stanovanje
25.5.2020

Povjerenstvo za provođenje postupaka javne nabave Općine Tomislavgrad otvorilo je danas jedinu pristiglu ponudu na natječaj za nabavu četiri kontejnera za stanovanje.

Isplata sredstava korisnicima kojima je odobrena naknada na temelju Javnog poziva pravnim i fizičkim osobama kojima je zbog izvanrednih okolnosti izazvanih pojavom korona virusa zabranjen rad odlukama Stožera civilne zaštite - II. dio
22.5.2020

U prilogu se nalazi spisak korisnika kojima je isplaćena naknada za mjesec travanj na temelju Javnog poziva pravnim i fizičkim osobama kojima je zbog izvanrednih okolnosti izazvanih pojavom korona virusa zabranjen rad odlukama Stožera civilne zaštite - II. dio

Čestitka povodom Ramazanskog bajrama
22.5.2020

Povodom nadolazeće proslave Ramazanskog bajrama, svim sugrađankama i sugrađanima islamske vjeroispovijesti upućujemo najiskrenije čestitke, uz želje da ovaj veliki blagdan dočekate i provedete u miru, zdravlju i radosti sa svojim najmilijima.
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

Krenula isplata sredstava korisnicima kojima je odobrena naknada na temelju Javnog poziva pravnim i fizičkim osobama kojima je zbog izvanrednih okolnosti izazvanih pojavom korona virusa zabranjen rad odlukama Stožera civilne zaštite
21.5.2020

Nakon upućenog poziva pravnim i fizičkim osobama, kojima je zbog izvanrednih okolnosti izazvanih pojavom korona virusa zabranjen rad odlukama Stožera civilne zaštite, da se prijave na Javni poziv radi ostvarivanja prava koja su definirana Odlukom o donošenju mjera za potporu navedenim, imenovano je Povjerenstvo koje je po pristiglim zahtjevima pristupilo provjeri i obradi istih te je krenula isplata sredstava iz Proračuna Općine Tomislavgrad korisnicima za koje je naknada odobrena, sukladno zadanim kriterijima.

OBAVIJEST: Zbog pandemije otkazuje se održavanje proslave Dana sv. Nikole Tavelića
20.5.2020

Zbog okolnosti izazvanih pandemijom korona virusa (COVID-19) otkazuje se održavanje ovogodišnje proslave Dana sv. Nikole Tavelića koja se u Tomislavgradu trebala održati od 3. srpnja do 12. srpnja.

Poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru ublažavanja negativnog utjecaja COVID-19 na poljoprivredno-prehrambeni sektor
19.5.2020

Projekt Europske unije EU4Business objavio je danas javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava kako bi se ublažio negativan utjecaj COVID-19 na poljoprivredno-prehrambeni sektor u Bosni i Hercegovini.

Javni poziv ima sljedeće ciljeve: