administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

Press

Najava: Humanitarna putujuća izložba "Pomozimo zajedno"
16.3.2018

U ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine u Gradskoj galeriji Kulturno-informativnog centra u Tomislavgradu s početkom u 19 sati upriličit će se svečano otvorenje humanitarne putujuće izložbe "Pomozimo zajedno".

Predsjedatelj Predsjedništva BiH posjetio gradilište Trg gange i hajdučke družine
14.3.2018

Prije svečanog puštanja u rad Vjetroelektrane Mesihovina u zgradi općine Tomislavgrad održan je sastanak hrvatskoga člana, ujedno predsjedatelja Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića s načelnikom općine Tomislavgrad Ivanom Vukadinom i predsjednikom OV Tomislavgrad Lukom Krstanovićem, predsjednikom Skupštine HBŽ Robertom Bagarićem, predsjednikom Vlade HBŽ Ivanom Jozićem, te ministrima financija Stipanom Šarcem, ministrom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Ivicom Brešićem, ministrom znanosti, prosvjete, kulture i športa Petrom Galićem i ministrom unutarnjih poslova Darinkom Mihaljevićem.

Svečano puštena u rad VE Mesihovina
14.3.2018

Predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, Borjana Krišto presijecanjem vrpce danas je svečano pustila u rad prvi vjetropark u Bosni i Hercegovini, VE Mesihovina u općini Tomislavgrad.

Najava: Jedanaesta sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad
13.3.2018

U ponedjeljak, 19. ožujka 2018. godine, održat će se jedanaesta sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad.

Konačna lista kandidata za prijem vježbenika s VSS
5.3.2018

Na temelju članka 12. stavka 3. i 4. Uredbe o jedinstvenim kriterijima i postupku izbora i prijema vježbenika i volontera s visokom stručnom spremom u tijelima državne službe Hercegbosanske županije („Narodne novine Hercegbosanske županije“, broj: 8/14), Općinski načelnik sačinjava i objavljuje :
KONAČNU LISTU KANDIDATA ZA PRIJEM VJEŽBENIKA S VSS

Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2018
2.3.2018

U vremenu od 10. 4. do 14. 4. 2018. godine održati će se 21. Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2018, najveća i najznačajnija gospodarska manifestacija u BiH.

Rezultati Natječaja za dodjelu stipendija 2017./2018.
2.3.2018

Povjerenstvo za utvrđivanje liste za dodjelu stipendija utvrdilo je Popis kandidata koji su ostvarili pravo na stipendiju u akademskoj 2017./2018. godini općine Tomislavgrad.

Okrugli stol - "Kulturna ruta bećarca i gange"
28.2.2018

U Općini Tomislavgrad jučer je održan Okrugli stol s poduzetnicima i predstavnicima obiteljskih gospodarstava u sklopu projekta "Kulturna ruta bećarca i gange", odobrenog za financiranje u okviru INTERREG-IPA CBC HR-BA-ME, kojemu je vodeći partner Grad Pleternica, a partneri na projektu: Općina Tomislavgrad, Kulturno informativni centar Tomislavgrad, Poduzetnički centar Pleternica i Turistička zajednica Grada Pleternice.

Obavijest o neradnom danu
27.2.2018

Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije obavještava građane Hercegbosanske županije da je četvrtak, 1. ožujka 2018. godine Dan neovisnosti Bosne i Hercegovine.

Na navedeni dan poslodavci, ustanove, tijela uprave kao i druge pravne osobe ne rade.
Obavijest možete preuzeti u privitku.

Nastavlja se redovita nastava u HBŽ
27.2.2018

Zbog smirivanja vremenskih neprilika koje su u proteklih nekoliko dana zadesile prostor Hercegbosanske županije uz suglasnost Uprave za civilnu zaštitu Hercegbosanske županije, općina na prostoru županije i ravnatelja/ravnateljica osnovnih i srednjih škola odlučeno je da će se redovita nastava u svim osnovnim i srednjim školama na području Hercegbosanske županije nastaviti prema važećem rasporedu od srijede, 28. veljače 2018. godine, priopćeno je iz Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije.