administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

Press

Javni oglas o prodaji neizgrađenog ostalog građevinskog zemljišta K.O. Selište koje je u vlasništvu i posjedu Općine Tomislavgrad putem javnog nadmetanja – licitacije
19.4.2021

Predmet Javnog oglasa je prodaja neizgrađenog ostalog građevinskog zemljišta K.O. Selište koje je u vlasništvu i posjedu Općine Tomislavgrad u dijelu 1/1, u svrhu izgradnje vikend naselja „ Skokina Draga I, „ Skokina Draga II”, Skokina Draga III” i Skokina Draga IV”

OTVORENE PONUDE ZA ASFALTIRANJE CESTA U BUŠKOBLATSKIM NASELJIMA
17.4.2021

Povjerenstvo za provođenje postupaka javnih nabava Općine Tomislavgrad otvorilo je ponude za asfaltiranje cesta u naseljima oko Buškoga jezera.

POTPISAN UGOVOR O IZVOĐENJU RADOVA/ SANACIJE IZVANREDNOG ODRŽAVANJA LOKALNIH CESTA NA PODRUČJU OPĆINE TOMISLAVGRAD
15.4.2021

Uprava za ceste Hercegbosanske županije i Livnoputovi d.o.o. Livno potpisali su 12. travnja 2021. Ugovor o izvođenju radova/ sanacije izvanrednog održavanja lokalnih cesta na području općine Tomislavgrad, vrijedan 245.024,09 KM.

Najava događaja: Predstavljanje knjige „Krijesnice“
13.4.2021

Kulturno informativni centar Tomislavgrad i Matica hrvatska Čitluk organiziraju predstavljanje knjige pod nazivom „Krijesnice“. Glavni cilj ove knjige je podizanje razine svijesti društva o osobama s invaliditetom i djeci s teškoćama u razvoju te razbijanje predrasuda i stereotipija o toj populaciji.

Održan sastanak s Udrugom hrvatskih ratnih vojnih invalida (HVIDRA
12.4.2021

Danas u prostorijama zgrade Općine Tomislavgrad načelnik Ivan Buntić održao je sastanak s predstavnicima Udruge hrvatskih ratnih vojnih invalida (HVIDRA).

JAVNI POZIV ZA SUDJELOVANJE U IMPAKT INKUBATORU POSLOVNIH IDEJA
12.4.2021

Investicijska fondacija IMPAKT Sarajevo i Projekt zapošljavanja mladih (YEP), koji se realizira uz podršku Vlada Švicarske, a koji su u periodu 2018.-2020. godine u suradnji sa preko 40 lokalnih zajednica i javnih službi za zapošljavanje u BiH realizirali YEP inkubator poslovnih ideja u kojem je podržano osnivanje preko 200 novih poslovnih poduhvata širom BiH, nastavljaju realizaciju aktivnosti koje se odnose na podršku razvoju preduzetništva i očuvanju radnih mjesta poduzetnika i malih preduzeća, a u saradnji sa lokalnim zajednicama, kantonima i službama za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini. Više informacija o YEP inkubatoru poslovnih ideja dostupno je na www.impakt.ba

Obavijest Ministarstva graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije
12.4.2021

Ministarstvo graditeljstva, obnove, prostornog uređenja i zaštite okoliša Hercegbosanske županije obavještava sve zainteresirane osobe da je Javni poziv za podnošenje prijava za sudjelovanje u radu povjerenstva za tehnički pregled građevina objavljen u Narodnim novinama Hercegbosanske županije broj 2 od 6. travnja 2021. godine

Podrška razvoju poduzetništva u Tomislavgradu kroz Impakt inkubator poslovnih ideja 2021
8.4.2021

Predstavnici Općine Tomislavgrad i Investicijske fondacije Impakt potpisali su Ugovor o partnerstvu na realizaciji programa podrške poduzetništvu na području općine Tomislavgrad. Ugovorom je definirana suradnja i udruživanje sredstava u realizaciji programa podrške poduzetništvu kroz IMPAKT Inkubator poslovnih ideja na području općine Tomislavgrad.

Uskrsna čestitka načelnika općine Tomislavgrad
1.4.2021

Drage Duvanjke i Duvnjaci,

Neka nam najveći kršćanski blagdan bude nadahnuće i ohrabrenje da zajedništvom i odgovornošću prevladamo ovo izazovno razdoblje. Ovaj blagdan nas potiče na prisjećanje istinskoga značenja Kristova uskrsnuća. Neka upravo ovo vrijeme bude vrijeme istinske obnove i uzajamnoga praštanja u kojemu će nam ljubav i briga za druge biti misao vodilja u stalnom nastojanju da ovaj svijet učinimo boljim.

Uskrsna cestitka predsjednika Općinskog vijeća Tomislavgrad
1.4.2021

Drage Duvanjke i Duvnjaci,

neka vam blagdan Uskrsa svojom simbolikom novog rođenja bude poticaj za novi početak i bolji život. Neka nam svima Uskrs bude razlog više da činimo dobro drugima i gradimo bolju zajednicu s više međusobnog razumijevanja, solidarnosti i mira.