administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

Press

Konkurentski zahtjev za dostavu ponuda: Sanacija i oblaganje zidova kino dvorane u Tomislavgradu
21.5.2018

U ime Kulturno – informativnog centra Tomislavgrad, ravnatelj (u daljem tekstu: ugovorno tijelo) pozivamo Vas da dostavite ponudu u postupku konkurentskog zahtjeva za dostavu ponuda za Sanaciju i oblaganje zidova kino dvorane u Tomislavgradu

Otvorena ponuda pristigla za rekonstrukciju ceste Mesihovina-Crvenice
21.5.2018

Povjerenstvo za provođenje postupka javne nabave Općine Tomislavgrad otvorilo je ponudu pristiglu na natječaj za rekonstrukciju lokalne ceste Mesihovina-Crvenice, u dužini od 650 metara.

Nagrađeni tomislavgradski odlikaši
18.5.2018

U dvorani općinske vijećnice načelnik Ivan Vukadin primio je danas ravnatelja Srednje strukovne škole Stanka Čambera Žilu, ravnatelja Gimnazije Marka Marulića Antu Kutlešu, profesore te petnaest maturanata tomislavgradske gimnazije i jednu maturanticu strukovne škole, učenike koji su sve četiri godine završili s odličnim uspjehom te slijedom toga i oslobođeni obveze polaganja mature.

Najava: Dvanaesta sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad
15.5.2018

Dvanaesta sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad sazvana je za 21. svibnja 2018. godine (ponedjeljak). Sjednica će se održati u zgradi Općine s početkom u 10,00 sati.
Za sjednicu je predložen sljedeći dnevni red:

Javni poziv za dostavljanje prijedloga kandidata za dodjelu javnih priznanja općine Tomislavgrad
15.5.2018

Općina Tomislavgrad dodjeljuje javna priznanja općine: Medaljon općine Tomislavgrad i proglašenje počasnim građaninom općine Tomislavgrad.
Medaljon općine Tomislavgrad dodjeljuje se za iznimna postignuća za općinu Tomislavgrad na raznim područjima djelovanja, i to:
-za životno djelo i
-za iznimna postignuća fizičkim i pravnim osobama u proteklom razdoblju na području gospodarstva, kulture, športa, umjetnosti i drugih područja društvenog života u općini.

Obavijest poljoprivrednim proizvođačima o Programu utroška sredstava- Poticaj poljoprivrednoj proizvodnji za 2018.godinu
14.5.2018

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva obavještava poljoprivredne proizvođače s područja Hercegbosanske županije da je Vlada Hercegbosanske županije, na sjednici održanoj 10. svibnja 2018.godine, donijela Odluku o usvajanju Programa utroška sredstava tekućih prijenosa „Poticaj poljoprivrednoj proizvodnji” utvrđenih Proračunom Hercegbosanske županije za 2018. godinu.

Javni natječaj za pružanje pomoći u rješavanju stambenih pitanja pripadnika braniteljskih populacija
9.5.2018

Obavještavaju se ratni vojni invalidi, članovi obitelji poginulih hrvatskih branitelja i razvojačeni branitelji da je Fondacija za pružanje pomoći u rješavanju stambenih pitanja pripadnika braniteljske populacije objavila 09.05.2018. Javni natječaj za pružanje pomoći u rješavanju stambenih pitanja pripadnika braniteljskih populacija.

Plan upisa u prvi razred devetogodišnjeg programa osnovnog obrazovanja u školskoj 2018./2019. godini
8.5.2018

U prvi razred devetogodišnjeg programa osnovnog obrazovanja, u osnovne škole Općine Tomislavgrad, u školskoj 2018./2019. upisuju se djeca koja u tekućoj godini imaju navršenih šest godina života kao i djeca kojoj je prošle školske godine odgođen upis ili iz drugih razloga nisu upisana u osnovnu školu, a školski su obveznici.

Organizirani odlazak u Bleiburg
4.5.2018

Općina Tomislavgrad , Služba za pitanja branitelja i zajedničke poslove u koordinaciji s Udrugama proisteklim iz Domovinskog rata, organizira odlazak u Bleiburg u subotu 12.05.2018. god. na obilježavanje 73. obljetnice stradavanja hrvatskih vojnika i civila koji su mučki ubijeni nakon završetka 2. svjetskog rata.

Konačna lista kandidata za prijem vježbenika s VSS
30.4.2018

Na temelju članka 12. stavka 3. i 4., Uredbe o jedinstvenim kriterijima i postupku izbora i prijema vježbenika i volontera s visokom stručnom spremom u tijelima državne službe Hercegbosanske županije („Narodne novine Hercegbosanske županije“, broj: 8/14), Općinski načelnik sačinjava i objavljuje:
KONAČNU LISTU KANDIDATA ZA PRIJEM VJEŽBENIKA S VSS