administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

Press

Car event-oldtimer skup u Livnu i Tomislavgradu
19.7.2018

Autoklub Livno u suradnji s ljubiteljima oldtimer automobila organizira u subotu, 21.07.2018. godine četvrti car event-oldtimer skup u Livnu i Tomislavgradu.

Potpisan Ugovor o izgradnji kanalizacije u Ulici kralja Tvrtka u Tomislavgradu
17.7.2018

U zgradi općine Tomislavgrad potpisan je Ugovor o izgradnji kanalizacije u Ulici kralja Tvrtka u Tomislavgradu.

OTKRIVEN KAMEN TEMELJAC ZA CHE VRILO
16.7.2018

Predsjedateljica Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, Borjana Krišto danas je u ime hrvatskog člana Predsjedništva BiH akademika Dragana Čovića otkrila kamen temeljac za Crpnu hidroelektranu Vrilo u općini Tomislavgrad čija investicija iznosi 89,11 milijuna eura.

SPOMEN NA POMEN: Otkrivanje spomen-ploče 22. srpnja
13.7.2018

U organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata općine Tomislavgrad, na Pomenu iznad Doljana u nedjelju, 22. srpnja 2018. godine bit će održan komemorativni događaj „Spomen na Pomen“, tijekom kojega će biti otkrivena spomen-ploča za osam hrvatskih branitelja, stradalih na jablaničkome bojištu: Josipa Mioča, Pericu Kutlešu, Franu Krištu, Marka Belića, Matu Mamića, Miću Šokčića, Antu Luketića i Željka Bogdana.

Otkrivanje spomenika dr. Franji Tuđmanu 10. kolovoza
12.7.2018

U tijeku je izrada spomenika dr. Franji Tuđmanu kojeg izrađuje naš duvanjski akademski kipar gosp. Ilija Skočibušić, a svečano otkrivanje spomenika održalo bi se 10. kolovoza 2018. u 11:00 sati u Tomislavgradu.

Najava: Javna rasprava za izdavanje Rješenja za dodjelu odobrenja za geomehaničko i geološko istraživanje, a radi buduće izgradnje građevnih i hidrotehničkih objekata (reverzibilna hidroelektrana sa pripadajućim objektima) na istražnom prostoru „Šuica" općina Tomislavgrad
10.7.2018

Javna rasprava održat će se 19.07.2018. godine. u zgradi općine Tomislavgrad (mala dvorana) u 10.00 sati.

POTPISAN UGOVOR S FEDARLNIM MINISTARSTVOM PROSTORNO UREĐENJA ZA PROJEKT UTOPLJAVANJA ZGRADE OSNOVNE ŠKOLE U BRIŠNIKU
10.7.2018

U Federalnom ministarstvu prostornoga uređenja u Sarajevu danas je potpisan Ugovor o sufinanciranju radova, vrijedan 50 000 KM, za projekt utopljavanja zgrade i uštede energije u Osnovnoj školi fra Mije Čuića u Brišniku.

Javni poziv Centra za socijalnu skrb općine Tomislavgrad
10.7.2018

Predmet javnog poziva je prikupljanje prijava radi izbora pravnih osoba-poduzeća, organizacija i ustanova u javnom i društvenom sektoru u kojima će se provoditi odgojna preporuka izrečena maloljetniku.

Dan općine Tomislavgrad 2018.
6.7.2018

Program obilježavanja Dana općine Tomislavgrad započeo je polaganjem vijenaca pred spomen-obilježjem poginulim braniteljima u središtu grada. Uz predstavnike općine Tomislavgrad, načelnika Ivana Vukadina i predsjednika OV Luku Krstanovića, vijence je položila izaslanica hrvatskoga člana Predsjedništva BiH i predsjedateljica Doma naroda Parlamenta F BiH Lidija Bradara, izaslanica predsjednika Vlade RH Nives Tiganj, izaslanstvo grada Pleternice, Skupštine HBŽ, Vlade HBŽ, MUP-a HBŽ, općine Kupres, grada Solina te Policijske uprave Splitsko-dalmatinske.

Javni poziv Ministarstva gospodarstva HBŽ
2.7.2018

Ministarstvo gospodarstva HBŽ obavještava poduzetnike, koji su registrirani na području Hercegbosanske županije, da je raspisan javni poziv za subvenciju kamate na poduzetničke
kredite.