administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

Press

DONACIJA ZAVIČAJNOG DRUŠTVA ZAVELIM DOMU ZDRAVLJA TOMISLAVGRAD
21.7.2021

Danas u prostorijama zgrade Općine Tomislavgrad načelnik Ivan Buntić održao je sastanak s predstavnicima Zavičajnog društva Zavelim.

Bajramska čestitka općinskog načelnika i predsjednika OV
19.7.2021

U povodu proslave Kurban bajrama vjernicima islamske vjeroispovijesti, našim cijenjenim sugrađanima, upućujemo najiskrenije čestitke. Želimo da ovaj veliki blagdan proslavite u zdravlju, zadovoljstvu i miru, okruženi svojom obitelji i prijateljima.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!

Općinski načelnik Ivan Buntić
Predsjednik OV Ilija Papić

Izgradnja uređaja za pročišćavanje otpadnih voda U Tomislavgradu
16.7.2021

Jučer (15. srpnja) su započeli građevinski radovi na izgradnji uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u Tomislavgradu. Podsjećamo, vrijednost ovog ugovora je 2.824.786,90 EUR s PDV-om.

Odluka o imenovanju članova biračkih odbora za izbore za Vijeća mjesnih zajednica
16.7.2021

Izborno povjerenstvo općine Tomislavgrad, donosi Odluku o imenovanju članova biračkih odbora za izbore za Vijeća mjesnih zajednica koji će se održati 18. srpnja 2021.godine

Javni natječaj za prijem uposlenika u radni odnos na neodređeno vrijeme u Centru za socijalnu skrb Tomislavgrad
15.7.2021

Objavljuje se Javni natječaj za prijem na radno mjesto socijalnog radnika u Centra za socijalnu skrb Tomislavgrad. Jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme.

Šesta sjednica Općinskog vijeća Tomislavgra
15.7.2021

U srijedu, 21. srpnja 2021. godine održat će se šesta sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad.
Sjednica će se održati u općinskoj vijećnici zgrade Općine Tomislavgrad, Ulica Mijata Tomića br.120, s početkom u 09,00 sati.
Na dnevnom redu naći će se osamnaest točaka:

Odluka o broju i rasporedu biračkih mjesta za izbore za članove Vijeća mjesnih zajednica
14.7.2021

Određuju se biračka mjesta za izbore za članove Vijeća mjesnih zajednica koji će se održati dana 18.7.2021. godine, u vremenu od 12:00 do 17:00 sati

Obavijest za mještane MZ Vinica i Kazaginac
7.7.2021

Obavještavamo mještane MZ Vinica i Kazaginac da će dana 08.07.2021. godine u vremenskom periodu od 10 do 13 sati, operateri pirotehničkog tima za uništavanje eksplozivnih sredstava Norveške narodne pomoći, izvršiti uništavanje pronađenih minsko-eksplozivnih sredstava (KB1x18 komada), pronađenih na radnom zadatku KM-T-ID-0078 „Vlake“, općina Tomislavgrad.

IMPAKT: Stručna mentorska i financijska podrška za pet najuspješnijih budućih poduzetnika u Tomislavgradu
6.7.2021

Kao rezultat suradnje Općine Tomislavgrad i investicijske fondacije IMPAKT pet od 16 sudionika s područja tomislavgradske općine, koji su prošli poduzetničku obuku za pokretanje i održavanje vlastitoga posla, zadovoljili su sve kriterije i jučer su predstavili svoje poslovne planove pred stručnom komisijom. Njih pet motiviranih i vrijednih budućih poduzetnika su, nakon finalne prezentacije svojih poslova, dobili mentorsku, kao i financijsku podršku IMPAKT fondacije u iznosu od 5.000 KM.

ČESTITKA OPĆINSKOG NAČELNIKA I PREDSJEDNIKA OV PRIPADNICIMA BRIGADE KRALJ TOMISLAV
2.7.2021

Dragim braniteljima, pripadnicima Hrvatskoga vijeća obrane, svim obiteljima poginulih, nestalih i umrlih pripadnika Brigade kralja Tomislava, od srca i sa posebnim poštovanjem čestitamo 29. obljetnicu Brigade.
Svim poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima pokoj vječni.

Općinski načelnik Ivan Buntić
Predsjednik OV Ilija Papić