administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

Press

Radovi na kino dvorani u završnoj fazi

8.11.2017

Već nekoliko godina traje temeljita obnova objekta kino dvorane u Tomislavgradu u kojoj su najprije izmijenjeni svi otvori i krovište, nakon čega je uslijedila obnova ulaznoga dijela kino dvorane.

Završetkom ovih radova objavljen je natječaj za cjelovito uređenje unutrašnjosti ovoga objekta. Prihvaćena je ponuda poduzeća Nevistić-commerce d.o.o. Tomislavgrad, vrijedna 410.952,09 KM. Ugovorom je predviđeno da će se radovi izvoditi po fazama i da će se za svaku fazu izvođenja zaključiti poseban ugovor kojim će se definirati radovi koji će se izvoditi.

Radovi su se izvodili sukladno financijskim mogućnostima i prilikama, a već sada ulaze i u završnu fazu, čime dvorana dobiva sasvim novi izgled. Uz dvoranu, u kojoj uskoro slijedi i montaža novih sjedalica i ostale opreme, uređene su i nove sanitarne prostorije, kao i velika dvorana u podrumu (ispod pozornice), koja će biti korištena za probe.

Završetkom projekta izgradnje Trga gange i Hajdučke družine, kojemu će kino dvorana biti u središtu, ovaj dio grada će dobiti sasvim novi izgled. Tomislavgrad konačno dobiva sasvim novu, multifunkcionalnu (kino) dvoranu kakvu je odavno zaslužio.


[ Nazad ]