administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

Press

Dodijeljene oglasne ploče Mjesnim zajednicama s područja općine

8.2.2018

Centar za građansku suradnju Livno, u suradnji s Općinom Tomislavgrad, a u sklopu projekta "Action SEE", koji financijski podržava Europska Unija, dodijelio je oglasne ploče mjesnim zajednicama s područja općine Tomislavgrad.

Mjesne zajednice imale su mogućnost prijave na javni poziv, te samim tim na temelju kvalitetno popunjene pravovremene prijave, ući u izbor mjesnih zajednica, kojima će biti i dodijeljene oglasne ploče.

Cilj dodjeljivanja oglasnih ploča jeste uspostavljanje kvalitetnije komunikacije između mjesne zajednice i lokalnog stanovništva, te osiguravanje boljeg funkcioniranja mjesnih zajednica. Centru za građansku suradnju, u razdoblju od mjesec dana, koliko je bio otvoren javni poziv, dostavljeno je ukupno 27 popunjenih prijava od strane mjesnih zajednica sa područja općina Tomislavgrad, Livno, Posušje, Grude, Čapljina i Drvar. U četvrtak, 08.veljače 2018. godine izvršena je isporuka ploča u krugu dvorišta Javnog komunalnog poduzeća Tomislavgrad, kojoj su nazočili Luka Krstanović, predsjednik Općinskog vijeća Tomislavgrad, Asmir Orman iz Centra za građansku suradnju Livno, Marija Jurič, predsjednica MZ Sjever Tomislavgrad, Nikola Krstanović, predsjednik MZ Jug Tomislavgrad, Ivan Križanac, predsjednik MZ Mokronoge, Mirko Đerek, predsjednik MZ Podgaj-Jošanica, Zvonimir Krišto, predsjednik MZ Eminovo Selo i Branimir Marinčić, predsjednik MZ Mrkodol.

Ovom prilikom zahvaljujemo se gospodinu Petru Radošu, ravnatelju JKP Tomislavgrad i gospodinu Stojanu Tokiću, koji su omogućili prijevoz oglasnih ploča na lokacije u mjesnim zajednicama na području općine Tomislavgrad na kojima će one biti postavljene.


[ Nazad ]