administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

Press

Obavijest poljoprivrednim proizvođačima o Programu utroška sredstava- Poticaj poljoprivrednoj proizvodnji za 2018.godinu

14.5.2018

Ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva obavještava poljoprivredne proizvođače s područja Hercegbosanske županije da je Vlada Hercegbosanske županije, na sjednici održanoj 10. svibnja 2018.godine, donijela Odluku o usvajanju Programa utroška sredstava tekućih prijenosa „Poticaj poljoprivrednoj proizvodnji” utvrđenih Proračunom Hercegbosanske županije za 2018. godinu.Programom su definirane vrste proizvodnji koje se potiču, način ostvarivanja novčanih potpora kao i rokovi za podnošenje zahtjeva sa propisanom dokumentacijom.

Program utroška sredstava tekućih prijenosa „Poticaj poljoprivrednoj proizvodnji” utvrđenih Proračunom Hercegbosanske županije za 2018. godinu i Zahtjev za ostvarivanje prava na županijsku novčanu potporu (obrazac broj 1) možete preuzeti u privitku.
Detaljnije informacije možete dobiti u Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije ili na broj telefona, 034/ 200-364.

Također, Služba za gospodarstvo, inspekciju i zajedničke poslove Općine Tomislavgrad poziva sve poljoprivredne proizvođače da se obrate u ovu općinsku službu gdje će dobiti sve potrebne informacije i stručnu pomoć.


[ Nazad ]

Download