administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

Press

Javni oglas za prodaju i zakup neizgrađenog gradskog i ostalog građevnog zemljišta u vlasništvu Općine Tomislavgrad putem javnog nadmetanja – licitacije

29.8.2018

Predmet ovog Javnog oglasa je prodaja neizgrađenog ostalog građevnog zemljišta u vlasništvu i posjedu Općine Tomislavgrad radi izgradnje stambenih, poslovnih i gospodarskih objekata.


Pravo sudjelovanja u postupku javnog nadmetanja imaju fizičke i pravne osobe koje po važećim propisima mogu steći pravo vlasništva na nekretninama koje su predmet prodaje putem ovog javnog oglasa.
Osnovni kriterij za izbor najpovoljnijeg ponuđača je visina ponuđene cijene u postupku javnog nadmetanja.
Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja oglasa u Večernjem listu, na oglasnoj ploči Općine Tomislavgrad, Radio postaji Tomislavgrad i na www. Tomislavgrad.gov.ba.
Postupak provođenje Javnog oglasa i odabir najpovoljnijih ponuda izvršit će Povjerenstvo za provođenje javnog nadmetanja Općine Tomislavgrad dana 14. rujna 2018. godine, (petak) s početkom u 9,00 sati u vijećnici Općine Tomislavgrad.
Sve informacije u svezi s javnim oglasom za prodaju neizgrađenog ostalog građevnog zemljišta u vlasništvu Općine Tomislavgrad putem javnog nadmetanja- licitacije mogu se dobiti u Službi za geodetske poslove, imovinsko-pravne poslove i katastar nekretnina Općine Tomislavgrad soba broj 16, svakim radnim danom od 8,00 do 14,30 sati, putem telefona 034/356-417, 034/356-415 i 034/356-425 na www.Tomislavgrad.gov.ba ili na oglasnoj ploči Općine Tomislavgrad.
Javni oglas nalazi se u privitku.


[ Nazad ]

Download