administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

Press

Održan radni sastanak u okviru projekta "Unaprjeđenje pristupa multisektorskim uslugama za žrtve rodno zasnovanog nasilja na županijskoj i općinskoj razini"

30.8.2018

Danas je u Općini Tomislavgrad održan sastanak u okviru projekta "Unaprjeđenje pristupa multisektorskim uslugama za žrtve rodno zasnovanog nasilja na županijskoj i općinskoj razini", koji ima za cilj podržati rad županijskih koordinacijskih tijela i općinskih multisektorskih timova u preventivnom djelovanju i postupanju u slučajevima nasilja u obitelji.

Cilj ovoga sastanka bio je napraviti uvid u trenutnu situaciju na području općine Tomislavgrad kada je u pitanju pružanje podrške i pomoći žrtvama nasilja u obitelji te je zaključeno da će Općina Tomislavgrad imenovati općinski multisektorski tim za preventivno djelovanje i postupanje u slučajevima nasilja u obitelji.
Pored predstavnica Gender Centra Federacije Bosne i Hercegovine, koji realizira navedeni projekt, sastanku su nazočili i načelnik općine Tomislavgrad, Ivan Vukadin, predstavnici J.U. Centar za socijalnu skrb Tomislavgrad te predstavnik policijske uprave Tomislavgrad.


[ Nazad ]