administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

Press

Općinski načelnik i predsjednik OV čestitali HNK TOMISLAVU ulazak u Prvu ligu FBiH
16.6.2021

Povodom velikoga sportskog uspjeha koji su ulaskom u Prvu ligu FBiH ostvarili nogometaši HNK Tomislava, općinski načelnik Ivan Buntić i predsjednik OV Ilija Papić danas su primili nogometaše i vodstvo Kluba.

Najava: Peta sjednica Općinskog vijeća Tomislavgra
16.6.2021

U utorak, 22. lipnja 2021. godine održat će se peta sjednica Općinskog vijeća Tomislavgrad.
Sjednica će se održati u općinskoj vijećnici zgrade Općine Tomislavgrad, Ulica Mijata Tomića br.120, s početkom u 09,00 sati.
Na dnevnom redu naći će se dvadeset točaka:

Općinski načelnik potpisao s Caritasom Mostar Memorandum o razumijevanju i pomaganju osoba s demencijom
15.6.2021

Dana 14. lipnja 2020. godine u Caritasovu domu za stare i iznemogle „Betanija“ – Čapljina, svečano je potpisan Memorandum o razumijevanju „Ne zaboravi – Izgradnja struktura prilagođenih demenciji u dvije regije u Bosni i Hercegovini (2018. – 2021.)“ potpisali su ga ravnatelj Caritasa Mostar don Željko Majić i gradonačelnik Čapljine dr. Smiljan Vidić, te načelnik općine Tomislavgrad Ivan Buntić i načelnik općine Ravno Andrija Šimunović.

Obavijest za mještane MZ Vinica i MZ Kazaginac
14.6.2021

Obavještavamo Vas da je 14.06.2021. godine, sa početkom u 10 sati planiran nastavak operacije čišćenja i tehničkog izviđanja površina (Mijakovo polje-Renići) kontaminiranih zaostalom kasetnom municijom, na radnom zadatku pod nazivom Vlake/Tomislavgrad „BHMAC KM-T-ID-0078“, općina Tomislavgrad.

EUFOR najavio vojnu vježbu krajem rujna na područja Livna i Glamoča
8.6.2021

Jučer su Općinu Tomislavgrad posjetili predstavnici glavnoga zapovjedništva EUFORA iz Sarajeva te odjela za planiranje godišnjih vojnih vježbi, predvođeni pukovnikom Marcusom Sackom.

ODRŽAN SASTANAK S PREDSTAVNICIMA POLJOPRIVREDNIH PROIZVOĐAČA
4.6.2021

Načelnik Ivan Buntić prije nekoliko dana u zgradi Općine Tomislavgrad održao je sastanak s predstavnicima poljoprivrednih proizvođača iz Tomislavgrada, sastanku su prisustvovali i ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije Bože Perić, te predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Ivan Vukadin.

OPĆINSKI NAČELNIK SE SASTAO S PREDSTAVNICIMA HAJDUČKE DRUŽINE MIJATA TOMIĆA
25.5.2021

Općinski načelnik Ivan Buntić primio je danas u svome uredu predstavnike Hajdučke družine Mijata Tomića, prve povijesne postrojbe u BiH, osnovane 1997. godine, koja baštini hrvatsku vojnu tradiciju kroz spomen na slavnoga Mijata Tomića.

ODRŽAN SASTANAK S PREDSTAVNICIMA ZAJEDNICE DRUŠTAVA TURISTIČKIH VODIČA HRVATSKE
25.5.2021

U duhu prošlotjednog radnog sastanka sa sportskim udrugama, ekolozima i turističkim djelatnicima, započeli smo i ovaj radni tjedan.
U posjetu našoj općini stigli su predstavnici Splitsko-dalmatinske županije i Zajednice društava turističkih vodiča Hrvatske i Splitsko-dalmatinske županije na čelu s Kristinom Nuić Prkom. Kao službeni predstavnik županije došao je Lino Ursić, a Joško Režić kao suradnik u nizu projekata.

Općinski načelnik čestitao najuspješnijim tomislavgradskim maturantima
21.5.2021

Načelnik Ivan Buntić primio je danas ravnatelja Srednje strukovne škole Stanka Čambera , ravnatelja Gimnazije Marka Marulića Antu Kutlešu, profesore te tomislavgradske maturante, koji su kao najbolji maturanti oslobođeni obveze polaganja mature.

OPĆINSKI NAČELNIK POSJETIO DJEČJI VRTIĆ
18.5.2021

Općinski načelnik Ivan Buntić posjetio je jučer Dječji vrtić u Tomislavgradu gdje se sastao s ravnateljicom Ljiljanom Dilber.