administracijaObrasci zahtjevaO TomislavgraduPoslovni imenikKontaktPlan grada

Općinska uprava

Press

Čestitka povodom 30. obljetnice Radija Tomislavgrad
18.5.2022

Prije trideset godina osnovan je Radio Tomislavgrad koji je svoj program počeo emitirati u teškim ratnim okolnostima, na današnji dan 1992. godine.
Povodom ove velike obljetnice upućujem iskrene čestitke upravi, djelatnicima i vašim vjernim slušateljima uz želje za još mnogo uspješnih godina te da svojim entuzijazmom, profesionalnim i objektivnim radom, nastavite i dalje doprinositi razvoju i unaprjeđenju naše zajednice.

Javni oglas za izbor kandidata za popunu rezervnog popisa kvalificiranih osoba za imenovanje članova biračkih odbora/mobilnog tima/tima za otvaranje vreća i brojanje glasačkih listića u cilju pravilnoga sjedinjavanja izbornih rezultata
17.5.2022

Općinsko izborno povjerenstvo Tomislavgrad objavljuje Javni oglas za izbor kandidata za popunu rezervnog popisa kvalificiranih osoba za imenovanje članova biračkih odbora/mobilnog tima/tima za otvaranje vreća i brojanje glasačkih listića u cilju pravilnoga sjedinjavanja izbornih rezultata.

Potpisan Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji ceste Borčani - Kongora
17.5.2022

Danas je u zgradi Općine potpisan Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji ceste Borčani - Kongora L=1.120 m.
Ugovor su potpisali općinski načelnik Ivan Buntić i direktor "LIVNOPUTOVI" d.o.o. Livno, Tomislav Vrdoljak.

Javni oglas za prijavu kandidata za kontrolore izbornih rezultata
17.5.2022

Općinsko izborno povjerenstvo Tomislavgrad objavljuje Javni oglas za prijavu kandidata za kontrolore izbornih rezultata.

Sanacija fasade Osnovne škole Stjepana Radića PO Stipanići
17.5.2022

Zbog oštećenja postojeće fasade čija je dotrajalost bila uzrok vlaženja učionica, pristupilo se sanaciji iste na objektu OŠ Stjepana Radića PO Stipanići.

PRISTIGLE ČETIRI PONUDE ZA IZGRADNJU DISTRIBUCIJSKOG CJEVOVODA U MRKODOLU
16.5.2022

Povjerenstvo za provođenje postupaka javne nabave Općine Tomislavgrad otvorilo je danas ponude pristigle na natječaj za izgradnju distribucijskog cjevovoda u Mrkodolu. Svoje ponude dostavile se četiri tvrtke i to:

Odobrena tri tomislavgradska projekta
16.5.2022

U okviru Programa prekogranične suradnje između Hrvatske i Bosne i Hercegovine, Ministarstvo regionalnog razvoja RH i fondova Europske unije donijelo je odluku o financiranju projekta iz općine Tomislavgrad.
Odobreni su sljedeći projekti:

Novi dio Dječjeg vrtića Tomislavgrad krenuo s radom
12.5.2022

Na radost roditelja i njihovih mališana, novi dio Dječjeg vrtića Tomislavgrad krenuo je s radom.
Djeca su smještena u 5 odgojnih skupina: starija skupina "Tratinčice", srednja skupina "Bubamare" i tri jasličke skupine "Medvjedići", "Ribice" i "Zvjezdice", što čini ukupno 90 djece.

Najava: Predavanje na temu: "Kontrola plodnosti tla i gnojidba poljoprivrednih usjeva"
11.5.2022

Općina Tomislavgrad u suradnji s Agromediteranskim zavodom Mostar organizira predavanje za farmere i sve zainteresirane osobe na temu: "Kontrola plodnosti tla i gnojidba poljoprivrednih usjeva".

Uredovni dani Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije u Općini Tomislavgrad
11.5.2022

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači s područja općine Tomislavgrad da se od ponedjeljka 16. svibnja 2022. godine kreću održavati uredovni dani Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije u zgradi Općine Tomislavgrad, u uredu broj 5.