Službena stranica općine Tomislavgrad

PLAN IZLAGANJA IZVODA IZ PRIVREMENOG SREDIŠNJEG BIRAČKOG POPISA

07. lipnja 2024.

Općinsko izborno povjerenstvo Tomislavgrad izlaže na uvid izvatke iz privremenog središnjeg biračkog popisa za općinu Tomislavgrad, kako bi građani s biračkim pravom imali pristup, mogli provjeriti i izvršiti ispravku ili dopunu svojih podataka kod nadležnog tijela.

Izlaganje izvadaka iz privremenog Središnjeg biračkog popisa će trajati 30 dana, u periodu od 07.06. do 08.07.2024. godine u Centru za birački popis koji se nalazi u zgradi Općine Tomislavgrad, ured br. 43. svakim radnim danom u vremenu od 9,00 do 15,00 sati.

Uvid u podatke iz privremenog biračkog popisa može se izvršiti i na internet stranici Središnjeg izbornog povjerenstva BiH – www.izbori.ba. podstranica „Jeste li registrirani”.

Podnošenje zahtjeva za određivanje i promjenu biračke opcije za raseljene osobe obavlja se osobno u Centru za birački popis svakim radnim danom u vremenu od 9,00 do 15,00 sati, zaključno sa 23.07.2024. godine.

Ovaj plan će biti objavljen na oglasnoj ploči Općine Tomislavgrad, službenoj web stranici Općine Tomislavgrad www.tomislavgrad.ba i Radiju Tomislavgrad.

Last modified: 01. srpnja 2024.

Comments are closed.

Skip to content