Službena stranica općine Tomislavgrad

Obavijest o drugom upisnom roku u prvi razred školske 2024./2025.godine

20. kolovoza 2024.

U prvi razred devetogodišnjeg programa osnovnog obrazovanja, u osnovne škole na području  općine Tomislavgrad, u školskoj 2024./2025. upisuju se djeca koja u tekućoj godini imaju navršenih šest godina života kao i djeca kojoj je prošle školske godine odgođen upis ili iz drugih razloga nisu upisana u osnovnu školu, a školski su obveznici.

Sva djeca koja iz objektivnih razloga nisu mogla pristupiti upisu u prvom upisnom roku,  u svibnju  2024. godine ili im je odgođen upis za drugi upisni rok,  obvezni su to učiniti u drugom upisnom roku, koji će se održati u utorak  27. kolovoza 2024. godine od 9-11 sati  u prostorijama  OŠ Ivana  Mažuranića u Tomislavgradu.

Upisu  obvezno treba nazočiti roditelj ili staratelj djeteta koje sa sobom treba donijeti Izvod iz matične knjige rođenih i liječničko uvjerenje o pregledu iz Doma zdravlja.

Za sve ostale informacije javite se Službi za opću upravu i društvene djelatnosti Općine Tomislavgrad ured broj 35., e-mail: ante.bokanovic@tomislavgrad.gov.ba ili telefon broj 356-414. 

Last modified: 20. kolovoza 2024.

Comments are closed.

Skip to content