Službena stranica općine Tomislavgrad

DOBRO DOŠLI NA NOVU SLUŽBENU STRANICU OPĆINE TOMISLAVGRAD

20. lipnja 2022.

U cilju kvalitetnijeg i transparentnijeg informiranja mještana o ustrojstvu i djelokrugu rada Općine, o planovima i projektima, ali i pružanju mogućnosti aktivnog sudjelovanja građana u radu lokalne samouprave, napravljena je nova službena stranica Općine Tomislavgrad.

Trudit ćemo se da ova stranica sadrži sve relevantne podatke i informacije, a isto tako kao odgovorna Općina, tu smo za sve Vaše upite, prijedloge i kritike.

Općina Tomislavgrad, kao sredina s prepoznatljivim kulturnim i povijesnim identitetom, kontinuirano radi na stvaranju uvjeta za razvijeno i održivo gospodarstvo temeljeno na prirodnim resursima, poljoprivredi, obnovljivim izvorima energije i turizmu.

Demografske i gospodarske mjere, poticanje poduzetništva i privlačenje investicija te unaprjeđenje infrastrukture i javnih usluga naši su strateški ciljevi razvoja kojima želimo poboljšati kvalitetu života i boravka na području općine Tomislavgrad.

Dio navedenog je odrađen ili je u procesu realizacije, ali pred nama je još dosta posla te smo u tom pogledu otvoreni i pozdravljamo svaki oblik konstruktivne suradnje i kulturnog dijaloga koji će doprinijeti zajedničkom dobru, a općinska uprava i ja, kao načelnik, stojimo vam na raspolaganju.

Vaš načelnik,

Ivan Buntić

Last modified: 20. lipnja 2022.

Comments are closed.

Skip to content