Službena stranica općine Tomislavgrad

GODIŠNJA KONFERENCIJA OPĆINE TOMISLAVGRAD

22. prosinca 2023.

Kraj godine idealno je vrijeme za osvrt na sve ono što je općinska uprava radila, na realizirane projekte i aktivnosti, ali i prilika iznijeti planove budućeg rada i djelovanja.

Držeći da je proračunska transparentnost neizmjerno važna u javnom upravljanju, danas je na Godišnjoj konferenciji Općine Tomislavgrad održanoj u općinskoj vijećnici predstavljen i Proračun Općine Tomislavgrad za 2024. godinu, a sve kako bi naši građani dobili jasniji i točniji uvid u raspodjelu i trošenje javnog novca.

Prethodno navedeno je predstavio općinski načelnik Ivan Buntić sa svojim pomoćnicima, izrazivši zadovoljstvo sa svime ostvarenim u 2023. godini kao i uspostavljenim suradnjama s višim razinama vlasti i prekogranično, zahvaljujući kojima smo osigurali dodatna financijska sredstva potrebna za realizaciju mnogih kapitalnih projekta i drugih aktivnosti koje imaju za cilj bolju kvalitetu života naših građana i razvoj lokalne zajednice.

Načelnik se potom zahvalio na radu i suradnji svim djelatnicima Općine, javnih ustanova i poduzeća kao i predstavnicima medija na korektnom praćenju rada općinske uprave, izrazivši želju da se isto nastavi i u narednoj godini. Budući da se nalazimo u predblagdanskom vremenu, uputio je svima božićno novogodišnju čestitku.

Predsjednik Općinskog vijeća Tomislavgrad Ilija Papić osvrnuo se na rad Općinskog vijeća Tomislavgrad kroz 2023. godinu koje je održalo ukupno 10 sjednica na kojima je usvojeno 145 akata, naglasivši dobru suradnju sa svim općinskim vijećnicima, općinskim načelnikom te općinskim službama za upravu.

Last modified: 22. prosinca 2023.

Comments are closed.

Skip to content