Službena stranica općine Tomislavgrad

JU STARAČKI DOM TOMISLAVGRAD ODOBREN PROJEKT “ADAPTACIJA I PRIPREMA ODJELA ZA PALIJATIVNU SKRB”

08. studenoga 2023.

U Vitezu je održano svečano uručivanje ugovora za provedbu projekata potpore Hrvatima u Bosni i Hercegovini u svrhu socijalnog razvoja lokalne zajednice u 2023. godini.

JU Starački dom Tomislavgrad je na Javni poziv za prijavu projekata potpore Hrvatima u Bosni i Hercegovini u svrhu socijalnog razvoja lokalne zajednice u 2023. godini kojeg je objavilo Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Republike Hrvatske, prijavila projekt „Adaptacija i priprema odjela za palijativnu skrb“ te je isti uspješno odobren s ukupnim iznosom od 20.500 eura.

Ugovore je korisnicima uručio ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Republike Hrvatske Marin Piletić, a ispred JU Starački dom Tomislavgrad ugovor je potpisao ravnatelj Ante Sladoja.

Projektne aktivnosti će se odnositi na temeljitu rekonstrukciju i prilagodbu postojećih prostorija najtežim bolesnicima, a sve u cilju da uvjeti i skrb o najosjetljivijoj kategoriji korisnika budu što adekvatniji i kvalitetniji. Radovi na navedenom projektu bi trebali biti realizirani do sredine 2024. godine.

Last modified: 08. studenoga 2023.

Comments are closed.

Skip to content