Službena stranica općine Tomislavgrad

NAČELNIKOV GOVOR NA SVEČANOJ SJEDNICI OPĆINSKOG VIJEĆA TOMISLAVGRAD

08. srpnja 2024.

Poštovane dame i gospodo, dragi uzvanici i prijatelji!

Sve vas još jednom srdačno pozdravljam redom i čašću kako je to već učinjeno prije, a poseban pozdrav našim braniteljima te slušateljima RTG i gledateljima RTV HB i PRO TV-a.

Svima vama izražavam još jednom dobrodošlicu i zahvalu što ste svojom prisutnošću uveličali ovu Svečanu sjednicu Općinskog vijeća koja je upriličena povodom proslave Dana općine Tomislavgrad.

Svečana sjednica je idealno vrijeme za osvrt na sve ono što je općinska uprava radila, na realizirane projekte i aktivnosti, ali i prilika iznijeti planove budućeg rada i djelovanja.

Kroz proteklu godinu dana u suradnji sa svima vama, trudili smo se odrađivati sve ono što je u našoj nadležnosti te se što učinkovitije baviti pitanjima od lokalnog značaja i interesa našeg stanovništva.

Razvojni projekti, ulaganja u infrastrukturu, mlade, obrazovanje i kulturu, briga o najosjetljivijim kategorijama našeg društva, bili su i ostaju temeljna odrednica našega rada, što ste mogli i vidjeti kroz ovaj video prilog.

Hvala svima vama koji ste na bilo koji način doprinijeli razvoju naše općine, a na poseban način hvala dobrim i vrijednim ljudima, našim sugrađanima, koji svojim radom i ostvarenjima na svim područjima života, duvanjsku svakodnevnicu čine boljom.

Hvala svakome čistaču, vozaču, vatrogascu ,policajcu, šumaru, teti u vrtiću, profesorima, nastavnicima, učiteljima i učiteljicama, svakoj medicinskoj sestri, liječnici i liječniku, vijećnicama i vijećnicima. Učinili ste ovaj grad boljim.

Na Duvanjskom polju se uvijek pisala povijest pa danas slavimo 100 godina od polaganja kamena temeljca za izgradnju duvanjske spomen bazilike, a dogodine 1100. obljetnicu svehrvatskog kraljevstva i krunidbe kralja Tomislava.

Svim građanima, ovogodišnjim laureatima, Duvnjacima izvan Domovine i svim dragim gostima i prijateljima Tomislavgrada čestitam Dan općine i nadolazeći blagdan sv. Nikole Tavelića.

Last modified: 10. srpnja 2024.

Comments are closed.

Skip to content