Službena stranica općine Tomislavgrad

OBAVIJEST IZ SLUŽBE ZA PITANJA BRANITELJA I ZAJEDNIČKE POSLOVE O RASPISANIM JAVNIM POZIVIMA

14. ožujka 2023.

Služba za pitanja branitelja i zajedničke poslove, Odsjek za pitanja branitelja obavještava javnost da je Federalno ministarstvo za pitanja branitelja i invalida Domovinskog rata raspisalo  Javne pozive:

  1. Za podnošenje prijava za ostvarivanja prava na dodjelu jednokratne novčane pomoći za troškove liječenja članova uže obitelji razvojačenih branitelja, članova  uže obitelji poginulih branitelja, članova uže obitelji umrlih ratnih vojnih invalida i članova uže obitelji umrlih razvojačenih branitelja za 2023. godinu. Rok podnošenja zahtjeva je do 31.10.2023.godine.
  2. Za podnošenje prijave za sufinanciranje troškova sahrana članova uže obitelji  pripadnika braniteljskih populacija za  2023 godinu. Rok podnošenja zahtjeva je do 31.12.2023.godine.

Zahtjevi za  dodjelu novčane pomoći za troškove sufinanciranja  su objavljeni na web stranici Federalnog ministarstva za pitanja branitelja i invalida domovinskog rata www.fmbi.gov.ba, a  mogu  se preuzeti i u Službi za pitanja branitelja i zajedničke poslove općine Tomislavgrad uredi broj 7. i 8.

Last modified: 14. ožujka 2023.

Comments are closed.

Skip to content