Službena stranica općine Tomislavgrad

OBAVIJEST KORISNICIMA USLUGA VETERINARSKIH STANICA S PODRUČJA OPĆINE TOMISLAVGRAD

30. studenoga 2023.

Obavještavaju se korisnici usluga veterinarskih stanica s područja općine Tomislavgrad da račune  (liječenje domaćih životinja i osjemenjavanje krava ) od strane veterinarskih stanica, mogu dostaviti najkasnije do 20.12. 2023. godine.

 Pravo na sufinanciranje imaju poljoprivredna gospodarstva na području općine Tomislavgrad koja su upisana u Registar poljoprivrednih gospodarstava i Registar klijenata koji vodi nadležna općinska služba.

 U skladu s Odlukom o sufinanciranju  veterinarskih  usluga  poljoprivrednim  gospodarstvima, veterinarske usluge će se sufinancirati u iznosu do 50 %, s najvećim iznosom od 500,00 KM godišnje, a zahtjev se podnosi na propisanom Obrascu za sufinanciranje veterinarskih usluga.

Uz propisani Obrazac dostavlja se fiskalni račun pružatelja veterinarskih usluga (na kojem je vidljivo tko je korisnik usluga) i potvrda o provedenim obveznim mjerama (Prilog V).

Obrazac zahtjeva može se preuzeti sa službene stranice Općine Tomislavgrad  ili u uredu br. 6.

 Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Službi za gospodarstvo i inspekciju, ured br. 6 ili na broj telefona 034/356-430, svakim radnim danom u vremenu od 8:00 do 14:00 sati.         

Last modified: 30. studenoga 2023.

Comments are closed.

Skip to content