Službena stranica općine Tomislavgrad

OBAVIJEST O SUDJELOVANJU NA MOSTARSKOM SAJMU

23. veljače 2023.

Najveća i najznačajnija gospodarska manifestacija u Bosni i Hercegovini-24. Međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2023. održat će se od 02. 05. do 06. 05. 2023. godine. Zemlja partner Sajma je Izrael.

Općina Tomislavgrad i ove godine osigurava izložbeni prostor za zainteresirane gospodarstvenike s prostora općine Tomislavgrad-standardno uređenje.

Mostarski sajam će, kao i proteklih godina, okupiti velik broj izlagača i biti popraćen mnoštvom poslovnih foruma, bogatim konferencijskim programom i poslovnim susretima na kojima će gospodarstvenici imati priliku razmijeniti iskustva, proširiti krug poslovnih poznanstava i unaprijediti vlastito poslovanje kroz sklapanje poslovnih ugovora. U sklopu programa Sajma na raspolaganju će biti i različite edukacije.

Pozivaju se domaći gospodarstvenici zainteresirani za predstavljanje na ovom najposjećenijem sajmu u široj regiji da svoje sudjelovanje prijave najkasnije do 31. 03. 2023. godine kako bismo na vrijeme izvršili prijavu i sve pojedinosti dogovorili sa organizatorom sajma. Prednost imaju izlagači koji se prvi put predstavljaju na Sajmu.

Dodatne informacije mogu se dobiti na telefon broj:  034 /356 – 442.

Obavijest – 2023

 

 

 

Last modified: 23. veljače 2023.

Comments are closed.

Skip to content