Službena stranica općine Tomislavgrad

OBAVIJEST POVODOM SVETKOVINE SVIH SVETIH I DUŠNOGA DANA

21. listopada 2022.

Povodom  svetkovine Svih svetih i Dušnoga dana, Općina Tomislavgrad – Služba za pitanja branitelja i zajedničke poslove, u koordinaciji sa Udrugom obitelji poginulih i nestalih hrvatskih branitelja će u  četvrtak, 27. 10. 2022. godine i u petak, 28. 10. 2022. godine posjetiti grobove poginulih hrvatskih branitelja, položiti cvijeće i upaliti svijeće.

U ponedjeljak, 31.10. 2022. godine u 10,30 sati predstavnici općine Tomislavgrad-Službe za pitanja branitelja i zajedničke poslove, Uprave za pitanja branitelja HBŽ, udruga proisteklih iz Domovinskog  rata, predstavnici  Ministarstva obrane BiH i predstavnici policije će položiti  vijence i upaliti svijeće kod spomen obilježja poginulih hrvatskih branitelja u Tomislavgradu. U 11 sati bit će služena sveta misa u spomen-bazilici u Tomislavgradu za sve poginule i nestale  hrvatske branitelje.

Ovom prigodom pozivaju se  svi članovi obitelji poginulih i nestalih branitelja, ratni vojni invalidi, razvojačeni hrvatski branitelji i svi drugi građani općine Tomislavgrad da svojom nazočnošću kod polaganja vijenaca kod spomenika i na svetoj misi odaju počast poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima.

Last modified: 21. listopada 2022.

Comments are closed.

Skip to content