Službena stranica općine Tomislavgrad

OPĆINA TOMISLAVGRAD FINANCIRAT ĆE PRIJEVOZ MATURANATA S PODRUČJA OPĆINE TOMISLAVGRAD NA SAJAM KARIJERA HERCEGBOSANSKE ŽUPANIJE

13. ožujka 2023.

Zagrebački klub livanjskih studenata (ZKLS) u petak 17. ožujka 2023. organizira Sajam karijera Hercegbosanske županije. Sajam karijera će omogućiti  razgovor sa studentima raznih fakulteta koji će svim zaintersiranima približiti ono što očekuje one koji upišu fakultet.

Događaj će započeti u 11 sati predavanjem u Narodnom sveučilištu Livno, u 12:15 bit će upriličeno otvaranje Sajma karijera u sportskoj dvorani Srednje ekonomske škole u Livnu, a u 15 sati bit će organizirana probna državna matura za maturante iz Tomislavgrada, Glamoča i Kupresa u Gimnaziji Livno.

U subotu 18. ožujka na rasporedu je probna državna matura za maturante iz livanjskih srednjih škola u Gimnaziji Livno s početkom u 9 sati.

Općina Tomislavgrad financirat će odlazak učenika iz Tomislavgrada do Livna. Polazak maturanata Srednje strukovne škole Tomislavgrad je od hotela “Tomislav” u 10 sati. Maturanti Gimnazije Marka Marulića polaze u 10 sati od Gimnazije.

Rezultati mature bit će poslani svima osobno na mail 10 dana nakon Sajma.

Prijavu za probnu državnu maturu možete pronaći na sljedećoj poveznici:

https://forms.gle/PcqjRoug4t9VFE366

Last modified: 13. ožujka 2023.

Comments are closed.

Skip to content