Službena stranica općine Tomislavgrad

Općina Tomislavgrad u Projektu “Zdrave zajednice u Bosni i Hercegovini”

03. travnja 2024.

Projekt „Zdrave zajednice u Bosni i Hercegovini“ zajednička je inicijativa Federalnog ministarstva zdravstva i Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, koji financira Vlada Švicarske, a implementira Institut za populaciju i razvoj.

Općina Tomislavgrad je izrazila spremnost za sudjelovanje u ovome Projektu te je izabrana za I. fazu provedbe istoga koji za cilj ima značajno doprinijeti promociji zdravlja i prevenciji bolesti u našoj zemlji pa tako i u našoj lokalnoj zajednici.

Nastavno na prethodno, danas je u općinskoj vijećnici u zgradi Općine održana konferencija na kojoj je predstavljen sami program kao i uloga jedinica lokalne samouprave, zajedno s ustanovama zdravstvene zaštite i svim ostalim sudionicima, u prevenciji i očuvanju zdravlja lokalnog stanovništva.

Općina Tomislavgrad predstavljena je kao jedan od pozitivnijih primjera u kontinuiranom radu na podizanju kvalitete zdravstvene zaštite te je cilj, kroz ovaj program, a na dobrobit naših građana, isto nastaviti.

Last modified: 04. travnja 2024.

Comments are closed.

Skip to content