Službena stranica općine Tomislavgrad

PLAN OBUKE ČLANOVA/ZAMJENIKA ČLANOVA BIRAČKIH ODBORA I MOBILNIH TIMOVA

13. rujna 2022.

Svi politički subjekti su navedeni Plan obuke članova biračkih odbora dužni oglasiti na svojim web stranicama, te svoje članove upoznati s terminima obuke i upozoriti ih da su u OBVEZI proći obuku jer inače neće moći na dan izbora raditi u svojstvu članova/zamjenika biračkih odbora i mobilnih timova.

Naime, samo oni članovi biračkih odbora koji prođu edukaciju dobiti će certifikat za rad na sam dan izbora. Poseban naglasak je na predsjednike biračkih odbora, koji su dužni odazvati se obuci u navedenom terminu.

S tim u vezi molimo sve članove/zamjenike članova biračkih odbora/mobilnih timova da se pridržavaju zakazanih termina i da pristupe u zadano vrijeme obuci. Obuka članova biračkih odbora za redovna biračka mjesta u navedenim terminima (21. i 22.9.2022. godine) će se održavati u dvorani Skupštine Hercegbosanske županije, na adresi: Kralja Zvonimira 32, Tomislavgrad, dok će se obuka za biračko mjesto 124A501 i 124ANNN, te sve mobilne timove održati u navedenom terminu (23.9.2022. godine) u zgradi Općine Tomislavgrad, na adresi Mijata Tomića 120, Tomislavgrad, u Općinskoj vijećnici.

Ukoliko su članovi/zamjenici članova biračkih odbora spriječeni doći u zadanom terminu isti mogu pristupiti obuci u nekom od drugih predviđenih termina. Navedeno se odnosi samo na redovna biračka mjesta, dok su članovi/zamjenici članova biračkog odbora na biračkom mjestu 124A501 i 124ANNN i mobilnih timova u obvezi doći u za njih navedenom terminu (23.9.2022. godine u 9 sati u zgradi Općine).

Predviđeno vrijeme trajanja obuke je oko sat i pol.

Last modified: 13. rujna 2022.

Comments are closed.

Skip to content