Službena stranica općine Tomislavgrad

Poziv gospodarstvenicima Tomislavgrada za sudjelovanje na Mostarskom sajmu

16. siječnja 2024.

U vremenu od 16. 04. do 20. 04. 2024. godine održati će se 25. Međunarodni sajam gospodarstva, Mostar 2024, najveća i najznačajnija gospodarska manifestacija u BiH. Zemlja partner sajma je Republika Hrvatska.

Općina Tomislavgrad i ove godine osigurava izložbeni prostor za zainteresirane gospodarstvenike sa prostora općine Tomislavgrad – standardno uređenje. Mostarski sajam okupiti će, kao i proteklih godina, veliki broj izlagača, te biti popraćen mnoštvom poslovnih foruma, bogatim ‘ konferencijskim programom i poslovnim susretima na kojima će gospodarstvenici imati priliku razmijeniti iskustva, proširiti krug poslovnih poznanstava, unaprijediti vlastito poslovanje kroz sklapanje poslovnih ugovora, kao i edukacije koje će im u sklopu programa Sajama biti na raspolaganju.

Molimo domaće gospodarstvenik, zainteresirane da se predstave na ovom najposjećenijem sajmu u široj regiji, da nam svoje sudjelovanje prijave najkasnije do 20. 03. 2024. godine, kako bismo na vrijeme izvršili prijavu i sve pojedinosti dogovorili sa organizatorom sajma.

Prednost imaju izlagači koji se prvi put predstavljaju na sajmu.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na telefon broj: 034/356-442.

Last modified: 16. siječnja 2024.

Comments are closed.

Skip to content