Službena stranica općine Tomislavgrad

Primopredaja geodetske opreme

24. lipnja 2024.

U prostorijama Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove je 18. lipnja 2024. godine organizirano preuzimanje geodetske opreme. Predmetna oprema je osigurana iz sredstava Projekta registracije nekretnina- Dodatno financiranje (RERP AF), koji se financira kreditnim sredstvima Međunarodne Banke za obnovu i razvoj – IBRD.

Uspješno je okončana procedura javne nabave geodetske opreme za potrebe općinskih/gradskih službi nadležnih za geodetske poslove i katastar nekretnina te Federalnu upravu za geodetske i imovinsko-pravne poslove, a ovlašteni predstavnici jedinica lokalne samouprave (Općina Foča – Ustikolina, Općina Jablanica, Općina Tomislavgrad, Općina Vareš, Općina Olovo, Grad Ljubuški, Općina Bužim i Općina Sanski Most) i Federalne uprave su potpisali certifikate o primopredaji opreme i preuzeli 8 GNSS uređaja.

Oprema je nabavljena u cilju efikasnijeg i boljeg funkcioniranja službi nadležnih za geodetske poslove i katastar nekretnina jedinica lokalne samouprave i Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove.

U ime Općine Tomislavgrad navedenu opremu u vrijednosti 26.193,21 KM je preuzela pomoćnica općinskog načelnika za geodetske poslove, imovinsko – pravne poslove i katastar nekretnina, Marija Kovačević.

Last modified: 24. lipnja 2024.

Comments are closed.

Skip to content