Službena stranica općine Tomislavgrad

PROGRAMOM PREKOGRANIČNE SURADNJE IZMEĐU RH I BIH ZA 2023. GODINU OSIGURANA SREDSTVA I ZA OPĆINU TOMISLAVGRAD, KULTURNO INFORMATIVNI CENTAR I DJEČJI VRTIĆ

24. srpnja 2023.

Ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Republike Hrvatske Šime Erlić je, na prijedlog Povjerenstva za odabir projekata, donio Odluku o odabiru projekata kojima se odobrava financiranje ukupno 70 projekata u okviru Programa prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine za 2023. godinu.

Sredstva su putem ovoga Programa osigurana i za Općinu Tomislavgrad i dječji vrtić „Radost“ Novska za projekt „Ulaganje u školske objekte u Tomislavgradu i Novskoj“ u iznosu 27. 232, 00 eura, javnu ustanovu Pleternica i javnu ustanovu Kulturno-informativni centar Tomislavgrad za projekt „Baštinske priče-slušaj i istražuj“ u iznosu 23. 156, 00 eura i Dječji vrtić Grozdić Kutjevo i Dječji vrtić Tomislavgrad za projekt „Igrom do dječjeg osmjeha“ u iznosu 28. 380, 00 eura.

Sredstva za provedbu Programa osiguravaju se u Državnom proračunu Republike Hrvatske za 2023. godinu-Program potpore Hrvatima u Bosni i Hercegovini u svrhu razvoja lokalne zajednice, a sa svakim korisnikom Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije potpisat će Ugovor o financiranju, za svaki projekt pojedinačno.

Odluku možete pogledati i preuzeti ispod.

Odluka o odabiru projekata RH-BiH-2023

Last modified: 24. srpnja 2023.

Comments are closed.

Skip to content