Službena stranica općine Tomislavgrad

U ŠIROKOM BRIJEGU ODRŽANA SVEČANOST URUČIVANJA UGOVORA O FINANCIRANJU U SKLOPU PROGRAMA PREKOGRANIČNE SURADNJE IZMEĐU RH I BIH ZA 2023. GODINU

28. srpnja 2023.

Danas je u Širokom Brijegu u Hotelu Park održana svečanost uručivanja Ugovora o financiranju u sklopu Programa prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine za 2023. godinu. Svečanosti su nazočili i načelnik općine Tomislavgrad Ivan Buntić, ravnateljica Kulturno informativnoga centra Danijela Papić i v. d. ravnateljica Dječjeg vrtića Tomislavgrad Božena Matić budući da su sredstva putem ovoga Programa osigurana za Općinu Tomislavgrad i Dječji vrtić „Radost“ Novska za projekt „Ulaganje u školske objekte u Tomislavgradu i Novskoj“ u iznosu 27. 232, 00 eura, JU Pleternica i JU Kulturno-informativni centar Tomislavgrad za projekt „Baštinske priče-slušaj i istražuj“ u iznosu 23. 156, 00 eura i Dječji vrtić Grozdić Kutjevo i Dječji vrtić Tomislavgrad za projekt „Igrom do dječjeg osmjeha“ u iznosu 28. 380, 00 eura.

Pozdravnim govorom nazočnima su se obratili: Miro Kraljević, gradonačelnik Širokoga Brijega, Predrag Čović, predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke, Zvonko Milas, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Šime Erlić, ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, Gordan Grlić Radman, ministar vanjskih i europskih poslova te Dragan Čović, predsjednik Hrvatskoga narodnoga sabora BiH.

Last modified: 28. srpnja 2023.

Comments are closed.

Skip to content