Službena stranica općine Tomislavgrad

Dobrodošlica načelnika

Poštovani,

Dobro došli na službenu stranicu Općine Tomislavgrad.

Zadovoljstvo mi je pozdraviti vas u ime općinske uprave i u svoje osobno.

Vjerujem da će ova stranica kvalitetnije i transparentnije informirati mještane o ustrojstvu i djelokrugu rada Općine, o planovima i projektima, ali i pružiti mogućnost aktivnog sudjelovanja građana i vas posjetitelja u radu lokalne samouprave, prijedlozima, kritikama, pitanjima i mogućim rješenjima, a sve u cilju veće učinkovitosti same uprave.

Općina Tomislavgrad, kao sredina s prepoznatljivim kulturnim i povijesnim identitetom, kontinuirano radi na stvaranju uvjeta za razvijeno i održivo gospodarstvo temeljeno na prirodnim resursima, poljoprivredi, obnovljivim izvorima energije i turizmu.

Demografske i gospodarske mjere, poticanje poduzetništva i privlačenje investicija te unaprjeđenje infrastrukture i javnih usluga naši su strateški ciljevi razvoja kojima želimo poboljšati kvalitetu života i boravka na području općine Tomislavgrad.

Dio navedenog je odrađen ili je u procesu realizacije, ali pred nama je još dosta posla te smo u tom pogledu otvoreni i pozdravljamo svaki oblik konstruktivne suradnje i kulturnog dijaloga koji će doprinijeti zajedničkom dobru, a općinska uprava i ja, kao načelnik, stojimo vam na raspolaganju.

Vaš načelnik,

Ivan Buntić

Comments are closed.

Skip to content