Službena stranica općine Tomislavgrad

JAVNI OGLAS O PRODAJI NEIZGRAĐENOG GRADSKOG GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA I OSTALOG GRAĐEVINSKOG ZEMLJIŠTA U VLASNIŠTVU I POSJEDU OPĆINE TOMISLAVGRAD PUTEM JAVNOG NADMETANJA – LICITACIJE

03. svibnja 2023.

Općinski načelnik putem Službe za geodetske poslove, imovinsko – pravne poslove i katastar nekretnina  Općine Tomislavgrad, objavljuje Javni oglas o prodaji neizgrađenog gradskog građevinskog zemljišta i ostalog građevinskog zemljišta u vlasništvu i posjedu Općine Tomislavgrad putem  javnog  nadmetanja – licitacije.

Predmet Javnog oglasa je prodaja neizgrađenog gradskog građevnog zemljišta i neizgrađenog ostalog građevinskog zemljišta,  u vlasništvu i posjedu Općine Tomislavgrad putem  javnog  nadmetanja – licitacije, u svrhu izgradnje stambenih, stambeno – poslovnih  i  gospodarskih  objekata na građevinskim parcelama navedenim u prilogu Javnoga oglasa.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja oglasa u Dnevnom listu, na oglasnoj ploči Općine Tomislavgrad, Radio postaji Tomislavgrad i na www. tomislavgrad. gov.ba.

Postupak i odabir najpovoljnijih ponuda izvršit će Povjerenstvo za provođenje javnog nadmetanja Općine Tomislavgrad dana  18.05.2023. godine, (četvrtak) s početkom u 09,00 sati u vijećnici Općine Tomislavgrad.

Javni oglas nalazi se u prilogu ispod.

Javni Oglas o prodaji neizgrađenog gradskog građevinskog zemljišta i ostalog građevinskog zemljišta

Last modified: 03. svibnja 2023.

Comments are closed.

Skip to content