Službena stranica općine Tomislavgrad

JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za subvencioniranje jesenje sjetve

31. listopada 2023.

Pozivaju se poljoprivredni proizvođači  s područja općine Tomislavgrad da podnesu zahtjev za dodjelu sredstava iz Proračuna Općine Tomislavgrad za subvencioniranje troškova nabavke sjemena za jesenju sjetvu za 2023. godinu.

 Pravo na subvenciju imaju poljoprivredna gospodarstva s područja općine Tomislavgrad koja su upisana u Registar klijenata i Registar poljoprivrednih gospodarstava .

Subvencija, u skladu s navedenom odlukom, odnosi se na subvenciju troškova nabavke sjemena za: krušna žita, stočna žita te krmno bilje.

Zasijana površina ratarskih kultura za koju se može ostvariti subvencija, odnosno  površina na kojoj se ostvaruje proizvodnja, je minimalno 1 ha po kulturi, a max.10 ha po kulturi.

Zahtjev se podnosi na propisanom Obrascu za prijavu sjetve, koji je sastavni dio Javnog poziva.

Propisani obrazac, uz koji se dostavljaju i fiskalni računi o nabavci sjemena, može se preuzeti na  službenoj stranici Općine Tomislavgrad/www.tomislavgrad.gov.ba/ili u uredu br. 6.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Službi za gospodarstvo i  inspekciju, ured br. 6 i 4 ili na broj telefona: 034/356-430, svakim radnim danom od 8:00 do 14:00 sati.

Javni poziv ostaje otvoren do 10.11.2023. godine do 15:00 sati.

Podnesene prijave izvan roka neće se razmatrati.

Last modified: 31. listopada 2023.

Comments are closed.

Skip to content